Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

La novetat de Lidl per a paladars exigents que arrasa

La cadena de distribució ha tornat a conquistar als seus consumidors amb la incorporació de nous productes

La cadena de supermercats Lidl és una marca comercial d'origen alemany que ha aconseguit un rotund èxit a tot Europa i els Estats Units gràcies a la varietat de productes i serveis que ofereix i, per descomptat, la relació qualitat-preu.

 

 

En els seus lineals es poden trobar articles de tota mena, ja sigui de neteja, cura personal, moda, objectes tecnològics i sobretot alimentació. En aquesta última, la secció de xocolates és la que més està triomfant, ja que Lidl ha incorporat nous productes de la marca JD Gross.

El nou producte estrella de Lidl

Per als que els agraden les xocolates d'alta gamma, els nous articles de la marca JD Gross seran una exquisidesa per als seus exigents paladars.

 

Prèviament, la marca de xocolates prèmium de Lidl ja oferia un gran assortiment de rajoles de xocolates i bombons de diferents orígens com Equador o Amazones. A més, diferents sabors com caramel, gerd, pistatxos, sal; i moltes combinacions com fruits de bosc i cacau - que és similar a la xocolata blanca amb un lleuger sabor àcid - mousse de xocolata amb llet i mores, mousse de maracujà i xocolata blanca, mousse de xocolata amb llet i plàtan.

 

 

En aquesta nova gamma de xocolates predomina el cacau, un gust intens i amarg molt natural, i una ideal font d'energia i plaer.

 

JD Gross també té a la seva disposició diferents varietats de xocolates amb llet 'Spéciale' ja sigui amb llet i avellanes, blanc i negre amb ametlles o diferents rajoles de xocolata bombó amb farcit de praliné i crema de tòfona. Sens dubte, triïs la xocolata que triïs, acabarà formant part del moment de goig del teu dia.

La xocolata rosa o 'ruby'

La xocolata és un dels aliments que més seguidors té a tot el món. Des de ben petits que mengem xocolata, però actualment podem trobar de diferents gustos i graus de cacau. La recepta més famosa i típica de xocolata és senzilla: cacau, llet i sucre. No obstant això, la xocolata blanca no utilitza cacau sinó la mantega d'aquests grans. A més, la xocolata purament negra no té un percentatge mínim fixat de cacau. 

 

Així doncs, a aquest concepte també se li ha anat afegint un nou article: la xocolata 'ruby'. Aquesta xocolata és de color rosa, i no es tracta de xocolata blanca amb colorants ni cap altra alteració de les xocolates que ja coneixíem fins ara. La xocolata 'ruby' és un nou tipus de xocolata amb un sabor característic, és a dir, afruitat i àcid, tal com han destacat diversos consumidors del nou producte de Lidl.