Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Primer pla de l'entrada d'una botiga de Mercadona

La gran novetat de Mercadona per preparar un dinar de restaurant de luxe a casa

Si les hamburgueses ja et comencen a semblar avorrides és perquè no has provat l'última novetat de Mercadona

Mercadona fa temps que intenta que, sempre que sortim de casa, li fem una visita. La cadena valenciana aconsegueix que ens oblidem de la competència, oferint-nos cada cop més alternatives i productes molt bons.

Aquest cop, el supermercat ens sorprèn amb això que ens faltava als més foodies per fer-nos fans totals de la cadena valenciana. Una joia que determina el sabor més elevat de bona hamburguesa.

Mercadona té el que necessites per preparar la teva pròpia hamburguesa gurmet

Les hamburgueses són un dels plats que s'han vist elevats a un altre lloc amb les xarxes socials. La necessitat de tothom de mostrar la seva luxosa vida gastronòmica ha fet que, d'alguna manera, aquesta es democratitzi.

I a Mercadona segueixen amb molta atenció el que passa a les xarxes, per oferir als clients el que volen. Si ja ens va sorprendre positivament amb un steak tàrtar de luxe, ara toca millorar les hamburgueses de tota la vida.

I el producte que les canviarà per sempre és el Pa de Burguer Brioche de Hacendado. Un pa amb què les hamburgueses s'eleven a una altra categoria i el sopar més simple es converteix en una competició d'alta cuina.

Paquet amb dos brioixos de pa brioix per a hamburguesa sobre fons desenfocat de Mercadona
El pa de moda per a les hamburgueses té la seva versió Hacendado | Mercadona, catalunyadiari.com

El pa brioix és aquest pa dolç i esponjós, obligatori en els últims anys a tot restaurant que es presenti a si mateix com a modern. Aquest pa té la singularitat de portar llet, ous i mantega.

Es pot combinar amb qualsevol mena de menjar, ja que el que fa és intensificar sabors, portant-los cap a un altre lloc. L'autèntica experiència foodporn resultant de combinar el dolç i el salat a la mossa més saciant.

El Pa Brioche de Mercadona et converteix en un expert de la cuina

Un cop triem el Pa Brioix de Mercadona per a la nostra hamburguesa, és una pena que descuidem la resta d'ingredients. I és que aquest producte farà que els sabors es gaudeixin molt més.

El pa brioix aporta esponjositat, encara que té un toc de dolç. I la veritat és que l'acompanyament que aporta a la carn i la resta de guarniments és d'una neutralitat saborosa.

A més, assegura la fermesa que a les hamburgueses amb pa normal els falta. Ja que s'hi uneix de manera que gairebé es fusionessin en un mateix mos fantàstic.

Selecciona una bona carn magra, tria bé les salses i la resta del contingut de la teva hamburguesa i corre a comprar el pa brioix de Mercadona. El paquet de dues unitats només val 1,05 € i farà que se't saltin les llàgrimes quan els facis una mossegada.

Preus i ofertes actualitzats el dia 03/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.