YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La novetat de Mercadona que causa furor a les xarxes

Aquest producte Deliplus és tot el que necessites per cuidar-te la pell

Exterior d’un Mercadona situat al passeig Misericòrdia de Reus (Baix Camp)
Mercadona triomfa amb la seva novetat de Deliplus | Mercadona

Mercadona està triomfant amb el seu nou producte de la marca Deliplus. La cadena de supermercats valenciana triomfa amb els productes d'alimentació, però també ho fa amb els de la secció de cosmètica. 

Mercadona sap estudiar les necessitats de la població i, per això, la majoria de vegades que llança un nou producte, triomfa i aconsegueix fer-se viral a les xarxes socials, sobretot a Instagram i Twitter. Aquesta vegada, la companyia valenciana ha posat a la venda el producte ideal per cuidar la nostra pell.

És cert que no donem importància a la cura de la nostra pell, la qual necessita ser hidratada constantment. Ara bé, no totes les pells són iguals i, per tant, cal parar compte amb quina crema hidratant s'utilitza. Per altra banda, sovint se'ns oblida que exfoliar-nos i seguir una correcta neteja facial, poden ajudar molt en la salut de la nostra pell.  

El 'peeling' enzimàtic Deliplus

Mercadona ha posat a la venda un nou producte Deliplus que promet revolucionar la teva rutina diària: el netejador facial 'peeling' enzimàtic. Aquest article serveix per exfoliar tota classe de pells i purificar els porus, aconseguint una pell més suau i hidratada.

Segons es pot llegir en l'envàs del producte, «el seu contingut en minerals, extracte d'algues vermelles i verdes té acció antioxidant i regenerant». D'entre els seus ingredients naturals podem destacar l'oli de macadàmia, l'oli d'ametlles dolces, la mantega de karité, l'oli de coco, l'extracte d'alga verda i la polpa de mango, entre altres.

Per utilitzar aquest article Deliplus, primer cal aplicar-lo sobre la pell humida i neta fent un suau massatge, però evitant el contacte amb el contorn dels ulls. A continuació, es deixa reposar durant cinc minuts i s'aclareix amb aigua tèbia. Mercadona recomana utilitzar-lo un cop per setmana i, en cas de tenir la pell sensible, retirar-lo immediatament.

El seu preu és de 7 euros, i ja ha triomfat a les xarxes socials, on la publicació de '@ mercadona.novedades' compta amb més de 5.000 'likes' i centenars de comentaris.

Ara bé, saps què és un 'peeling' enzimàtic?  T'ho expliquem: es tracta de l'exfoliant més suau que existeix. Segons podem llegir en el compte d'Instagram '@eltocadordezeltia', aquest tipus d'exfoliació és molt respectuosa a l'hora d'eliminar les cèl·lules mortes i, a més, està indicat per a pells sensibles o acneiques. A més, el 'peeling' enzimàtic és capaç de detectar les cèl·lules deteriorades sense danyar les vives. 

Una altra novetat Deliplus de Mercadona

A més d'aquest netejador facial Deliplus, la companyia valenciana també ha posat a la venda una novetat que promet triomfar: la maquineta d'afaitar de cinc fulles Precision System5.

El disseny d'aquesta maquineta permet aprofitar al màxim l'afaitat. A més, té una fulla de precisió que facilita l'afaitat a les zones més difícils, com podrien ser les patilles. Per si no n'hi hagués prou, la Precision System5 de Mercadona compta amb una banda lubricant que aporta vitamina E i àloe.

Per altra banda, aquest article Deliplus és l'únic del mercat que no conté plàstics en el seu envàs. És apta per a tota classe de pells i, gràcies a la seva separació de fulles, és molt fàcil de netejar. I tu, has provat alguna de les novetats de Mercadona?


Comentaris

envia el comentari