Cartell Mercadona

La novetat de Mercadona per menys de 2 € omplirà la llar d'una fragància irresistible

A més d'aportar olor, està en un envàs reutilitzable al qual li donaràs molt d'ús

Tenim novetat a Mercadona! Després de sorprendre amb el retorn de productes d'èxit que van ser retirats fa mesos dels prestatges, la cadena de supermercats valenciana ho ha volgut fer ara amb una novetat.

Els que siguin aficionats a les espelmes perfumades de Mercadona estan d'enhorabona, ja que poden donar la benvinguda a una nova integrant d'aquesta família. Fins ara, les espelmes perfumades estaven disponibles en quatre olors: Fruits silvestres, vainilla, talc i txai. La varietat s´amplia per arribar a molts més clients.

D'aquesta manera, podràs sentir una nova olor en aquell racó on més t'agradi col·locar-les. La varietat d'aquest producte fa que cada persona pugui trobar la fragància que més li agrada. A més, amb les noves incorporacions, pot fer que en tinguem més d'una per anar alternant i no cansar-nos de cap.

L'olor del mar en forma de vela

La nova espelma perfumada de Mercadona porta el nom d'Aqua. A banda de la seva denominació, hi ha moltes altres pistes que ens parlen de l'olor que té i de la qual podrem gaudir. Entre elles, hi ha el color blau de l'espelma i la fotografia del mar que es pot veure a l'envàs. Estant a l'època en què estem, ens donarà un toc fresc, recordant que ja arriba l'estiu.

Aquesta novetat ja es pot comprar a qualsevol de les més de 1.600 botigues que Mercadona té obertes a Espanya i Portugal. És a la venda a un preu d'1,85 euros i té 120 grams de producte. Com la resta de les espelmes perfumades, ve en un got de vidre.

Imatge de l'espelma aromàtica de Mercadona
L'espelma aromàtica Aqua és una de les més ben valorades de Mercadona | Catalunya Diari

Segons les indicacions que venen a l'envàs, l'olor té una durada, més o menys, de 30 hores. Això sí, no es recomana que estigui més de quatre hores seguides encesa. Així mateix, s'adverteix que no es mogui quan estigui encesa o apagada amb la cera líquida. Finalment, no l'has de tenir encesa fins que es consumeixi la metxa sencera, l'has d'apagar una mica abans.

L'espelma perfumada Aqua està fabricada per un dels proveïdors de la cadena. Aquest és Francisco Aragó. Les fabrica a les instal·lacions de la companyia que s'ubica a la localitat de Molina de Segura, a la Regió de Múrcia.

 

Les espelmes com a element decoratiu

Les espelmes perfumades de Mercadona són tot un èxit. N'hi ha en diferents formats, però ara ens centrarem en el que es comercialitza, la novetat Aqua. Com ja t'hem dit, el mateix tipus d'espelma també el tens disponible amb olor de fruits silvestres, vainilla, talc i txai.

El format és important en aquest cas per veure les diferents possibilitats que té com a element decoratiu. En un primer lloc, pensa a veure a quina zona de casa teva t'agradaria que el teu perfum t'acompanyés per crear un ambient tranquil i relaxat.

Imatge d'unes espelmes aromàtiques
Les espelmes perfumades de Mercadona són tot un èxit | Catalunya Diari

En estar en un got de vidre, la pots col·locar on vulguis, sempre que sigui una superfície plana. Pot ser un perfecte centre de taula per a qualsevol reunió, la pots col·locar a la sala d'estar per donar ambient, a la teva taula de treball... Les possibilitats són tantes com els teus gustos, sobretot si vols acompanyar-te per l'olor del mar d'aquesta espelma.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

A més, sempre que se t'acabi la vela, el got pot continuar sent útil. Un cop consumida, hauràs d'omplir-lo amb aigua calenta i sabó líquid per poder retirar tots els residus que quedin a l'interior. Passats uns minuts, podràs fregar-lo amb una esponja i ja tindràs un nou got per incorporar al teu armari.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!