Les novetats per a la llar de Mercadona que triomfen a tot Catalunya

A la venda un nou producte que deixarà molt bona olor a la teva llar

Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona
Mercadona triomfa amb un dels seus productes de la marca Bosque Verde | MERCADONA

Mercadona torna a triomfar amb un dels seus nous productes. La companyia valenciana encerta amb tots els productes que posa a la venda, siguin d'alimentació, perfumeria o productes per a la llar. De fet, molts dels seus articles han aconseguit convertir-se en virals a les xarxes socials i arrasar en vendes.

Els productes de Bosque Verde han estat (i són) els més utilitzats i demandats durant els últims mesos. Amb la pandèmia de la Covid-19, la població compra més productes de neteja per desinfectar i netejar la llar. No obstant això, l'ambientador de Bosque Verde està sent tot un èxit. 

No hi ha res com arribar a casa i que faci bona olor. Doncs bé, Mercadona ha posat a la venda un ambientador amb olor de caramel que ja s'ha fet viral a les xarxes socials. 

Ambientador de caramel de Mercadona

Sabem que existeixen els ambientadors frescos, amb olors florals, de vainilla... Però, alguna vegada heu fet servir un ambientador amb olor de caramel? La clau de l'èxit d'aquest ambientador de Mercadona és, sens dubte, l'originalitat del seu aroma. Doncs bé, tal com dèiem, aquest ambientador ha conquistat molts consumidors, i així ho han manifestat a les seves xarxes socials. 

El compte d'Instagram '@mercadona.novedades', que informa sobre tots els nous productes de Mercadona, ha fet ressò de l'ambientador 'caramel' de Bosque Verde. La publicació acumula més de 3.900 'likes' i més de 170 comentaris amb les opinions de persones que ja han perfumat la seva llar. 

«M'encanta, l'olor dura molt temps, el recomano», «És una delícia, m'encanta» o «Fa olor de meravella» són alguns dels comentaris que podem llegir en la publicació.

El seu preu és d'1,80 euros i el compte d'Instagram '@mercadona.novedades' l'ha trobat en un Mercadona de Guadalajara. L'envàs és daurat i té una fotografia en què apareixen unes torrades amb caramel. A més, l'ambientador té un recanvi per fer-lo servir en un aparell automàtic. 

L'ambientador de vainilla

Tot i que creiem que aquest ambientador ha estat un èxit, la veritat és que els clients troben a faltar l'ambientador de vainilla. Efectivament, Mercadona va treure del mercat aquest ambientador, i els consumidors no ho han superat. És per això que encara podem trobar tuits en què es demana que es torni a posar a la venda l'ambientador Bosque Verde amb olor de vainilla. 

  • «Hola @Mercadona. Per què heu retirat de totes les vostres botigues l'ambientador automàtic de vainilla? NECESSITO AQUEST AROMA A LA MEVA CASA I A LA MEVA VIDA».
  • «Què ha passat amb l'ambientador de vainilla? Fa mesos que no el veneu»
  • «@Mercadona, us prego que torneu a portar l'ambientador automàtic de VAINILLA de Bosque Verde. Si arribo a saber que el trauríeu, hagués comprat 3 tones».

Una altra novetat que triomfa a Mercadona

A més de l'ambientador, Mercadona també ha triomfat durant les últimes setmanes amb un nou producte de neteja: 70% alcohol perfumat, també de la marca Bosque Verde. És ideal per netejar i desengreixar superfícies i objectes, però no és apte per a l'ús cutani.

Té un preu de 2,35 euros per cada 750 ml, i també s'ha fet viral a les xarxes socials. És molt còmode d'utilitzar gràcies al seu format esprai, i és perfecte per desinfectar ràpidament els poms de les portes i les superfícies de la llar. I tu, has provat algun d'aquests productes de Mercadona?


Comentaris

envia el comentari