Paula Echevarría té la peça bàsica més còmoda del moment (i val 20 euros)

L'actriu ha lluït uns pantalons de Stradivarius que són senzills però molt còmodes

Paula Echevarría caminant pels carrers de Madrid
Paula Echevarría té la peça bàsica més còmoda del moment (i val 20 euros)| GTRES

Paula Echevarría ha estrenat uns pantalons que t'encantaran gràcies a la seva versatilitat i comoditat. L'actriu arrasa amb tots els 'looks' que estrena en el seu perfil d'Instagram, un fet que salta a la vista quan entrem a la xarxa social, i és que no hi ha fotografia en què no acumuli milers de 'likes' i centenars de comentaris positius.

L'actriu, que està a l'espera del seu fill amb Miguel Torres, no deixa de sorprendre'ns amb 'looks' de somni que són perfectes, tant per a dones embarassades com per a les que no ho estan. Aquest cop, la 'influencer' ens ha conquistat amb uns pantalons texans bàsics, però no per això menys ideals.

I és que cal tenir peces senzilles per poder combinar amb altres que tinguis al teu armari, ja que la majoria de vegades la clau està en els complements i la capacitat de combinar els 'outfits', que destacaran encara que siguin senzills. Aquests pantalons de Paula Echevarría es poden trobar a Stradivarius a un preu realment assequible.

Aquests són de tir alt i tenen un disseny de cinc butxaques. El model 'pitillo' destaca perquè estilitza les cames i, a més, segons podem llegir a la pàgina web de Stradivarius, compten amb un teixit elàstic que aporta comoditat i els fan l'opció ideal per a qualsevol pla.

Aquest model, que està disponible en un to blau mig, compta amb un detall trencat en una de les cames, i uns baixos amb serrells ideals per als dies en què faci menys fred. El model està disponible des de la talla 32 fins a la 44 per 19,99 euros, i t'assegurem que és comodíssim.

Fotografia de el model de pantalons de Stradivarius que ha lluït Paula Echevarría
Pantalons còmodes i bàsics per a tota mena de 'looks' | Stradivarius

El conjunt de somni de Paula Echevarría

Amb aquests 'jeans' bàsics, Paula Echevarría ha lluït un abric de 'The extreme collection', una bossa de 'Dior', unes ulleres de 'Hawkers CO' i unes botes 'Ugg'. El conjunt és ideal, ja que l'abric crida l'atenció, però es veu contrarestat amb els pantalons bàsics.

L'abric, sens dubte, ha estat una de les peces més aplaudides d'entre els seguidors de Paula Echevarría, ja que és extrem, però elegant i, a més, sembla molt calent. Per la seva banda, els pantalons també han cridat l'atenció entre els usuaris, que no han dubtat a preguntar-li que si no li estrenyien causa de la seva panxa d'embarassada.

«Ideal, no t'estrenyen els 'jeans' de Stradivarius?» o «no fas servir 'jeans' premamà?» són alguns dels comentaris que es poden llegir a la publicació.

L'actriu i els pantalons de tub

Sembla que Paula Echevarría vol tornar a posar de moda els 'jeans' de forma 'pitillo', ja que l'hem pogut veure en altres publicacions amb peces d'aquest estil. La clau de l'actriu per destacar amb els seus 'looks' amb 'pitillos' sempre és, com dèiem, contrarestar el bàsic dels 'jeans' amb una peça superior més cridanera. Per exemple, en la seva última publicació la podem veure amb una mena de ponxo que és ideal i sembla molt calent.

El que tenim clar és que, si Paula Echevarría torna a lluir aquesta mena de pantalons en les seves últimes publicacions, és perquè, sens dubte, tornaran a estar de moda. Tot i que aquesta tendència no ha desaparegut, sí que s'ha disminuït amb l'arribada dels 'mom jeans' i els pantalons més amplis i dels anys seixanta.

El 'pro' d'aquesta mena de peça és que, a més de ser molt fàcil de combinar, queda ideal amb peces amples com a camises 'oversize' o abrics extrems com el que ha lluït l'actriu en el seu compte d'Instagram. I tu, ets de pantalons tipus cigarreta?


Comentaris

envia el comentari