Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'un carret de Mercadona ple d'aliments

Les tres novetats de Mercadona que estan causant furor a xarxes

Les tres novetats d'aquest mes de Mercadona estan arrasant

Mercadona ha tret a la venda tres novetats que estan arrasant en tots els seus establiments. La cadena de supermercats valenciana sap molt bé quines són les necessitats dels seus consumidors i quins productes demana el seu públic. Per aquesta raó, sempre triomfa amb els nous articles que posa a l'abast.

Aquest vegada Mercadona ha llançat tres novetats pel que fa a alimentació que estan triomfant a les xarxes socials. La veritat és que aquesta botiga ofereix productes que no trobes en altres supermercats. Això, unit a la bona qualitat i el baix preu de les seves novetats fan que l'estratègia de la marca sigui tot un èxit.

Anteriorment, us parlàvem del cacauet en pols que estava arrasant a les prestatgeries d'aquest supermercat. També, de les noves varietats d'ambientadors per a la llar que estaven conquistant a totes les persones que els havien provat. Ara, és el moment de comentar aquestes tres novetats que ha llançat Mercadona i que ja estan sent un èxit.

Les tres novetats d'aquest mes de Mercadona estan sent tot un èxit

Mercadona lluita per les novetats multiculturals i ha tret a la venda aquestes delicioses samosas de carn. Les samosas procedeixen de l'Índia, encara que són populars en la gastronomia oriental en general. Són una espècie d'empanadilla triangular elaborada amb pasta fil, una massa molt fina de farina de blat.

El seu farcit pot variar i poden anar acompanyades de salsa picant. Les podem trobar de verdures, de formatge, de peix, etc. Les samosas de Mercadona, en concret, són de carn.

Aquesta és una de les novetats de la cadena valenciana que ven el paquet de sis samosas per 2,40 €. Un caprici a un preu molt rebaixat que no et pots perdre. A més, són molt fàcils de preparar.

Es poden fregir en oli o bé fer-les al forn a uns cinc minuts. Poden convertir-se en el teu plat estrella quan no tens temps per cuinar o et ve de gust provar alguna cosa nova. La seva fàcil preparació et pot treure de qualsevol compromís i en qualsevol moment.

Les novetats de Mercadona d'aquest mes són una delícia i una altra és la confitura de carabassa. La carabassa és una de les hortalisses més populars durant la temporada de tardor. Al mateix temps, és una hortalissa que té molt poques calories i un alt contingut de vitamines i minerals.

Hi ha molts tipus de carabasses, però totes elles són riques en zinc, magnesi i diferents vitamines. Ajuden al sistema immunitari i milloren el funcionament del sistema cardiovascular. Per tots aquests motius, no et pots perdre aquesta confitura de Mercadona.

És una de les novetats més sanes de supermercat. Es ven en pots de 280 grams i cada un d'ells costa 1,70 €. La seva composició té un 54,2% carabassa.

Imatge de novetats de Mercadona
Dues de les novetats d'aquest mes de Mercadona són la confitura de carabassa i els xiclets reductors | Mercadona

Finalment, tenim una de les novetats més curioses. Es tracta d'aquest paquet de xiclets reductors amb zinc i probiòtics. Aquests xiclets contribueixen al metabolisme normal dels greixos i dels macronutrients, i ajuden a aprimar-se.

Segons les indicacions de fabricant, es recomana prendre dos xiclets reductors de Mercadona al dia i mastegar-los, almenys, durant sis minuts. Cal puntualitzar que aquests xiclets es venen sota la marca Deliplus i no d'Hacendado, ja que són considerats com un complement alimentari.

Una indicació més que apareix a l'envàs és que no s'ha de superar la dosi recomanada. És important no abusar d'aquest complement i saber que ha de complementar-se amb una alimentació equilibrada. S'han de prendre amb precaució, ja que un consum excessiu d'aquest producte pot implicar efectes laxants en l'organisme.

Aquesta és una de les novetats més econòmiques de Mercadona. El pot de 30 xiclets es ven per 3,95 €.