Primer pla d'uns pintxos de llagostins.

L'OCU assenyala el millor supermercat per comprar llagostins aquest Nadal

Si vols comprar llagostins aquest Nadal, descobreix a quin supermercat trobaràs la millor opció

Les compres nadalenques han començat i ara li toca el torn a la planificació dels dinars i sopars nadalencs. Per això, és moment de saber amb certesa quina classe d'aliments seran els protagonistes aquests dies i la despesa que comporten. I on comprar els millors llagostins aquest Nadal.

Són molts els que prefereixen comprar els productes de sempre. Van a l'opció segura perquè ja coneixen per experiència quina classe d'aliments volen i quina recepta elaboraran.

Tot i això, els llagostins són el típic ingredient que queda bé en qualsevol menjar. Per això, hem fet una llista amb els millors del supermercat.

Aliments i opcions molt nadalenques

En aquestes dates hi ha aliments molt nadalencs, uns aliments que es reparteixen per la taula per cobrir les nostres necessitats aquests dies tan especials. Organitzar els àpats nadalencs és, sens dubte, una de les tasques més compromeses, sobretot a les grans famílies, ja que cal cobrir el gust de tots els comensals.

Per això, aliments com el xai, el filet, la sopa de galets i, no cal dir-ho, els dolços nadalencs presidiran els àpats de Nadal. Els llagostins són una altra de les opcions dins dels mariscs que més solen consumir-se en aquestes dates.

Foto d'un plat amb llagostins.
Els llagostins són un dels productes més consumits en aquestes dates. | Getty Images
 

Compraràs llagostins? Continua llegint…

Sens dubte, els llagostins són un dels productes més populars a les festes de Nadal, i per això pots aconseguir-los tant frescos com congelats. En aquest cas, l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) és l'encarregada d'analitzar els productes, en aquest cas, els llagostins.

Tenir a l'abast certa informació és un privilegi per als consumidors. I anar a comprar amb certa confiança sabent què comprem i en què invertim els nostres diners. És important conèixer certes característiques per cuinar el producte i gaudir de la millor manera del sabor.

Muntatge del producte llagostins crus de El Corte Inglés.
Els millors llagostins estan a El Corte Inglés. | CatalunyaDiari
 

Després d'aquesta enquesta i valoració final de l'OCU, els llagostins més ben considerats pels consumidors són els llagostins d'El Corte Inglés. Quan optem per aquesta selecció, podem apreciar unes peces de llagostins d'una qualitat excel·lent. Una molt bona opció per a les taules nadalenques.

Que resultin ser els preferits dels consumidors no vol dir que siguin els més saludables. Aquesta mena de productes tenen un alt contingut en sal, una cosa que fa que sigui un aliment per a moments especials, com el Nadal. Així i tot, segueixen sent els preferits, posicionant-se en els primers llocs de la llista.

Altres llagostins de gran qualitat

Un dels llagostins més famosos de Nadal són els Rodolfo de Pescanova. Sent un dels aliments més venuts del Nadal, aquesta marca fa que siguin ideals per cuinar i per assaborir de totes les maneres possibles.

També hi ha els llagostins de la marca Aldi, amb una molt bona relació qualitat-preu. De fet, estan valorats per l'OCU com un dels millors llagostins del mercat.

Aquest producte competeix, sense cap mena de dubte, amb la resta de productes del mercat. Resulta ser una de les millors opcions l'hora d'adquirir llagostins congelats, ja es troba en un tercer lloc al rànquing.

Altres marques que resulten ser molt bones opcions es venen a Lidl, Día o la cadena francesa Carrefour. Aquests productes són molt demandats, pel seu sabor, qualitat i preu tan competitiu entre els uns i els altres.

 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp