Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge d´un carret de supermercat i una rodona amb diferents varietats de pa

L'OCU avisa del supermercat que té el millor pa d'Espanya: molt valorat

Després d'haver fet la seva anàlisi, els consumidors han decidit quina és la millor superfície per comprar el pa

El pa és un dels aliments bàsics que no poden faltar diàriament a la taula de molts espanyols. Com a part fonamental de la dieta mediterrània, una de les maneres d'adquirir-lo actualment és al supermercat. Per això, des de l'OCU han pres mesures.

De forma tradicional, el pa sempre s'ha comprat a les fleques abans que al supermercat. No obstant això, cada vegada és més comú afegir-lo a la cistella quan estem realitzant un altre tipus de compres més grans.

Així ha realitzat l'OCU la seva anàlisi

Amb l'objectiu de servir d'ajuda, des de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), han fet una anàlisi de 18 cadenes alimentàries d'Espanya. Així, han pogut determinar quin pa és el més ben valorat pels clients.

Per dur a terme l'informe, s'ha tingut en compte la qualitat del pa tradicional, però també d'altres varietats, com ara l'integral o el de motlle. Així mateix, s'ha prioritzat l'opinió dels consumidors, perquè és el client final d'aquest producte i els que el trien.

Aquest és el supermercat amb el millor pa d´Espanya

En aquest aspecte, després d'haver realitzat el seu estudi, des de l'OCU van determinar que el supermercat que va destacar més per la qualitat del pa va ser Lidl. La superfície compta amb un 55% de preferència i supera la mitjana per 18 punts.

Exterior d'una botiga Lidl acabada de construir amb el logotip i les finestres lluents
Segons l'OCU, Lidl té el pa més ben valorat | Lidl

Els compradors elogien el pa d'aquest supermercat gràcies a aspectes com la qualitat i la diversitat, ja que són molts els tipus de pans que es poden trobar actualment a la cadena alemanya.

Aquesta altra superfície el segueix de prop

Molt de prop, situant-se en segon lloc, es col·loca el supermercat Mercadona. De fet, només es queda tres punts darrere de Lidl. Tot i això, cal destacar que fa poc es va anunciar que deixarien de produir-lo per dependre d'altres proveïdors.

Per part seva, cal esmentar que els consumidors també tenen clar quina és la cadena menys afavorida. En aquest cas, destaca Bonàrea, una cadena de Catalunya, el seu pa no acaba de convèncer els enquestats de l'OCU.