Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'una taula amb un plat de salmorejo i amb diversos ingredients al voltant, com ara tomàquet, pa, ou, oli i sal

L'OCU recomana comprar un salmorejo de marca blanca: el millor del supermercat

El salmorejo és un dels plats més consumits de l'estiu i algunes marques blanques destaquen per la qualitat

Un dels plats per excel·lència de la nostra gastronomia és el salmorejo. Aquesta recepta, molt present sobretot els dies en què comença a arribar la calor, és una de les més consumides al nostre país.

Cada cop són més les persones que al·lucinen amb el seu exquisit sabor, així com amb la senzillesa dels seus ingredients. Tot i que preparar-lo de forma casolana és fàcil i ràpid, la veritat és que són molts els que prefereixen adquirir-lo envasat al supermercat.

Amb l'objectiu d'ajudar aquests consumidors, des de l'OCU han publicat una llista amb els millors salmorejos que es poden trobar a aquestes superfícies. Per això, han tingut en compte la qualitat dels seus ingredients, així com el tipus d'envàs i altres factors.

Aquest és el millor salmorejo de marca blanca segons l'OCU

Després d'haver realitzat una exhaustiva anàlisi dels salmorejos que es poden trobar al supermercat, des de l'OCU en tenen clar el resultat. El líder pertany a una de les marques blanques més reconegudes.

En aquest cas, el primer lloc és per al salmorejo de la marca Auchan, d'Alcampo. Ha obtingut una puntuació de 81 sobre 100 i l'organització el considera de “molt bona qualitat”.

Imatge de fons d'un supermercat amb una persona amb un carretó de la compra, tot això desenfocat, i un brick de salmorejo de la marca Auchan en primer pla
El samaret Auchan d'Alcampo lidera el rànquing amb 81 punts sobre 100 | OCU, Getty Images Pro

De fet, ha esdevingut la compra mestra dins de l'anàlisi. També destaca gràcies al preu, ja que es pot aconseguir per només 2,28 euros l'envàs d'un litre.

Altres marques de salmorejo recomanades per l'organització

A més del d'Auchan, també són moltes altres les opcions de salmorejo que destaquen al rànquing de l'OCU. És el cas, per exemple, de l'Horta del senyor Simón Salmorejo Premium, que obté una puntuació de 76 punts sobre 100.

Al tercer lloc, per la seva banda, trobem el salmorejo d'Alvalle, amb una puntuació de 75 punts. Molt de prop segueix l'opció de Consum, amb 73 punts, així com el Majao Salmorejo Fresco sense pa Crudivegano, amb 72 punts.

La mateixa puntuació obtenen els salmorejos Bio de Carrefour amb hortalisses fresques i el d'Eroski. Amb 71 punts, la marca Alvalle repeteix amb la Selecció de temporada.

El rànquing el tanquen la marca Santa Teresa Salmorejo Aliño Premium i Casa Mas Salmorejo Fresco, amb 70 i 69 punts respectivament.

Top 10 millors salmorejos OCU

MarcaPuntuació sobre 100
Salmorejo Auchan (Alcampo)81 punts
L'Horta de Don Simón Salmorejo Premium76 punts
Alvalle Salmorejo75 punts
Consum Salmorejo73 punts
Majao Salmorejo Fresc sense pa - Crudivegano72 punts
Carrefour Bio Salmorejo amb hortalisses fresques72 punts
Eroski Salmorejo72 punts
Alvalle Salmorejo Selecció de temporada71 punts
Santa Teresa Salmorejo Amaniment Premium70 punts
Casa Mas Salmorejo Fresco 69 punts