Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Botiga Decathlon primer pla del pantaló jogger

Els pantalons jogger fitness de cotó estan a la venda a Decathlon aquesta temporada

Fes esport aquest 2024 amb les peces més còmodes i modernes de Decathlon: disponibles en una gran varietat de colors

Qui ha dit mai que la roba d'esport no pot ser elegant? Des de fa un parell d'anys, hem anat veient com les dones s'han estimat més decantar-se per la comoditat, abans que per l'elegància. Encara que sent realistes, hi ha desenes de peces que reuneixen les dues qualitats sense necessitat de renunciar a cap.

Un dels tèxtils més usats quan hi ha una baixada generalitzada de les temperatures són els pantalons llargs. I no, no han de ser uns de vestit o de punt, perquè he trobat un model de Decathlon ideal. Es tracta d'un jogger de dona de la marca Domyos que no pot faltar al teu armari.

Una opció que no només podràs lluir quan vagis a fer una passejada o al gimnàs, sinó que va més enllà. Aquest hivern crea els millors looks a partir d'aquest tèxtil, aconseguiràs un outfit informal molt còmode. T'explico tot el que necessites saber sobre aquesta novetat de Decathlon.

Comoditat sense renunciar a l'elegància

Trobar uns pantalons còmodes i elegants per utilitzar en el dia a dia no és una tasca senzilla. Hi ha molts models que no ens acaben de convèncer, o bé pel teixit, o bé pel model en si. Per això, he trobat una peça de Decathlon que és ideal per incorporar a tots els teus looks del dia a dia.

Pantalons jogger d'esport de Decathlon penjat al penjador
Una opció còmoda pel teu dia a dia | catalunyadiari.com

És una proposta versàtil i atemporal, amb la qual no renunciaràs al glamur, ni tampoc a la comoditat. Una alternativa als pantalons clàssics, que és molt fàcil de portar. T'explico totes les claus d'aquest tèxtil de Decathlon.

Decathlon sorprèn amb aquest tèxtil fitness per a dona

Si tu també estàs a la recerca de roba esportiva, que es pugui fer servir també per al dia a dia, atenta. He trobat a Decathlon un disseny que es pot combinar perfectament amb tops esportius, igual que amb jerseis de punt. Una opció idònia per incorporar al teu armari, ara que les temperatures han baixat.

Primer pla del pantlaon jogger de Decathlon
Decathlon ofereix els pantalons de Domyos còmodes | catalunyadiari.com

Aquest model és el jogger french Terry de 305 g/m², que té un tall regular adaptat a totes les necessitats. Un tall recte atemporal, que s'ha convertit en la solució perfecta per a aquells matins on no saps què posar-te. És supercòmode i està disponible en diversos colors.

Permet llibertat de moviments, ofereix una gran calor per mantenir-te abrigada i les fibres de cotó fan que aquests pantalons siguin suaus i còmodes. Decathlon afirma que el seu teixit principal és un 50% cotó, un 47% polietilè tereftalat (PET) i un 3% elastà. La butxaca està confeccionada en 100% amb cotó.

Disponible a botigues de Decathlon i a la seva pàgina web

Decathlon ha posat a la venda aquest tèxtil de la marca Domyos tant a la seva pàgina web, com a qualsevol de les seves botigues. D'aquesta manera, podràs adquirir-lo de la manera que tu prefereixis. Es troba disponible en color negre, gris, lavanda fluorescent i també en blanc trencat.

Plànol general del pantlaon jogger de Decathlon
Disponibles a la web i a les botigues físiques | catalunyadiari.com

Les talles del producte varien des de la XS fins a la 3XL, oferint una gran varietat. Depenent del color, trobaràs a la web, disponibles unes o altres talles. El preu dels pantalons de Decathlon és de només 17,99 €, una autèntica ganga.

Preus i ofertes actualitzats el dia 31/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels canvis possibles.