Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Entrada de la botiga d'un Mercadona

El pastís de Mercadona amb crema d'avellanes que és tot un èxit: tothom en parla

No cal esperar l'arribada d'una data especial per gaudir del seu sabor

Un nou dolç de Mercadona està causant autèntic furor entre la clientela. Un fet poc sorprenent, ja que és la «prolongació» d'un altre producte que ja va triomfar al seu moment. Així, la crema de llet i avellanes va tenir tant d'impacte que durant les primeres setmanes del seu llançament era tota una odissea aconseguir un dels seus pots.

Ara, la cadena valenciana ha posat a la venda aquest pastís amb aquesta crema com a ingredient principal. Per això, com s'esperava, ha suposat un triomf entre la clientela que ja l'ha tastada i n'ha pogut parlar.

El pastís de Mercadona que torna «boja» la clientela

Els amants del dolç estan de sort, ja que la cadena valenciana ha tret a la venda el deliciós Pastís crema avellana blanca de la marca Hacendado. Està disponible a la secció de postres congelades i s'està configurant com una de les favorites. I no és estrany, ja que el seu sabor no deixa ningú indiferent.

Com que està composta per una base de bescuit amb seccions de nata i crema d'avellana, suposa una explosió de sabors molt apetitosos. Sobretot, perquè la seva última capa és de xocolata cruixent, que contrasta amb la xocolata blanca de la part superior.

Però no només això, sinó que té un preu força econòmic, tenint en compte la seva quantitat. Es calcula que, en contenir una mitjana de 880 grams, de cada unitat es poden tallar entre 10 i 8 racions. Tot això per 9,50 € només a Mercadona.

Pastís de crema d'avellanes de Mercadona
Ha estat un dels pastissos més esperats per la clientela. | Catalunya Diari

Com que és un pastís congelat, hauràs de tenir en compte que el seu consum no podrà ser immediat. Per descongelar-la, hauràs d'esperar unes 5 hores a temperatura ambient o 9 hores a la nevera. Això sí, recorda que, una vegada descongelada, pot estar com a màxim 72 hores a la nevera.

Alguns 'influencers' ja hi han donat la seva opinió

La veritat és que ha tingut un impacte tan gran entre la clientela que nombrosos 'influencers' o 'fooders' ja han tastat aquest pastís. Cal destacar que la majoria l'ha puntuat positivament, però altres han cregut convenient assenyalar que pot arribar a ser una mica embafador.

Així mateix, els comentaris, en aquestes publicacions, segueixen la mateixa línia d'allò que ja se'n diu als vídeos. La majoria de consumidors de Mercadona sembla valorar positivament el pastís o confirmen que estan ansiosos de poder comprar-lo.

Cal destacar que la ressenya més viral, probablement, sigui la del TikToker @peldanyos. En ella, ell mateix assenyala «està clar que és industrial i està envasada, però de sabor no està malament». A més, ha anat repetint que és tota una «bomba» i que, realment, val la pena l'esforç econòmic que suposa la compra d'aquest pastís de crema d'avellana.

Alhora, ha indicat que es tracta d'una gran opció per a qualsevol festivitat, com ara un aniversari. Els seus seguidors, que no en són pocs, han acabat donant la raó al TikToker, ja que comentaven que «té molt bona pinta» o que no trigaran gaire a comprar-la a Mercadona.

Les altres «postres» de Mercadona que també triomfen

Quan parlem de pastissos, el cert és que a la cadena valenciana en podem trobar prou. Tot i això, una de les últimes novetats també és el Pastís Ferrero bombó cruixent, de la marca Hacendado. Destaca, sobretot, per la quantitat de xocolata, així com el seu farciment de tòfona. En aquest cas, val el mateix que la de crema avellana: 9,50 €. Encara que, mentre que el pes del primer pastís és de 880 grams, en aquest és de 675 grams.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp