Un bol amb patates fregides de bossa

L'OCU anuncia quines són les millors patates fregides de supermercat: són catalanes

Les conegudes patates, de marca catalana, les millors que pots trobar al supermercat

Mai pot faltar al nostre rebost. És la gran (i inevitable) temptació dels diumenges i, perquè no dir-ho, també dels dies de cada dia. Les patates fregides són un dels grans luxes que de tant en tant ens podem permetre. Econòmiques i ideals per picar entre hores, les patates fregides són un producte d'aquells perfectes per tenir a casa, ja que sempre agraden a tothom. 

Ara, l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), ha analitzat quines són les millors patates fregides dels supermercats i compte, perquè n'hi ha unes de catalanes. 

Les 3 millors patates de bossa dels súpers

Tot i que tothom pot tenir les seves preferides, ara l'OCU ha escollit les que es podrien considerar com les millors del mercat. Amb la intenció d'oferir una anàlisi completa, s'han tingut en compte diversos factors com ara la qualitat o el preu. I al TOP 3 hi apareix una marca de patates catalana: Espinaler

Les patates de la marca catalana Espinaler, una de les millors del mercat.
Imatge de les patates de la marca catalana Espinaler, una de les millors del mercat. | Patates Espinaler

Espinaler, a l'olimp de la patata

Les patates Espinaler són tot un clàssic, ja que es tracta d'una empresa amb més d'un segle d'història. Des que van obrir la seva primera vermuteria l'any 1896, Espinaler s'ha anat fent forat fins que ara l'OCU valora les seves patates com unes de les millors del país. 

L'empresa ho té clar: un producte d'alta qualitat, però senzill. A base de patata i oli d'oliva, l'snack d'Espinaler no dur ni conservants, ni gluten.

Com ells mateixos indiquen, la matèria primera prové de Sòria, ja que és allà on recullen i seleccionen amb cura les patates. De les patates, així mateix, en destaquen el tall i la part cruixent; ja que són dos dels elements que converteixen el seu sabor en quelcom extraordinàri.

El Gallo i Pedri, també entre les millors

Així mateix, cal destacar que Espinaler no és l'únic producte d'aquesta llista. Les patates El Gallo, originals de Càceres; i les patates de la marca Perdi, de Huelva, també són, segons l'OCU, les millors que es poden trobar als supermercats espanyols, conjuntament amb Espinaler.  

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp