Cartell d'una botiga Zara

La peça de Zara que enamora les xarxes i et quedarà bé a qualsevol edat

La signatura d'Inditex ha tret a la venda una peça que ha conquistat a 'influencers' com Carmen Gimeno

L'edat no hauria de ser cap limitació a l'hora d'escollir i crear els nostres 'outfits', tot i que, a les botigues de roba totes les peces estiguin categoritzades i classificades dins d'uns paràmetres i estereotips com a dona, home, nena, nen, 8 anys, 12 anys, etc.

 

Cadascuna és lliure de vestir-se com vulgui sense importar el sexe o l'edat que tingui i això mateix és el que manté una de les 'influencers' amb més estil de moment: Carmen Gimeno.

 

El 'look' de Carmen Gimeno

Recentment, la 'influencer' ha tornat a arrasar en les xarxes socials amb un 'look' que mostra que la moda no té més límits a part dels que nosaltres mateixos vulguem posar-li. Concretament, Gimeno ha mostrat una fotografia d'ella mateixa passejant pels carrers de Bilbao amb un 'outfit' format per uns pantalons texans amb el baix esfilagarsat, una bossa de diversos colors, unes sabatilles d'estil 'chunky' de Nike i una capa negra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#zara #zaraoutfit # mujeresbabú # over50style

Una publicació compartida de Carmen Gimeno (@carmen_gimeno) el

 

Aquesta última peça ha estat la preferida dels seus seguidors a Instagram, els quals han començat a preguntar-li a la 'influencer' de quina marca 'low-cost' era la peça. En concret, la capa de Gimeno pertany a Zara, la qual posseeix un bonic disseny de coll pujat i una caputxa ajustable amb cordons, perfecta per als dies de pluja, ja que, a més, ha estat confeccionada amb un teixit 'water repellent'.

 

Capa negra de Carmen Gimeno
Aquesta és la capa que ha lluït en xarxes la 'influencer' Carmen Gimeno | Zara

 

No obstant això, el millor d'aquesta capa no és el seu disseny, ni que et permeti protegir-te de la pluja, si no és que podràs portar-la plegada a la teva bossa preferida i treure-la en cas d'emergència, perquè té un pràctic disseny 'embolsable'.

 

Zara ha pensat en aquests dies típics de tardor en què es fa de dia amb sol però, de cop i volta, el dia s'ennuvola i comença a ploure. Per tant, ha volgut posar-nos la vida més fàcil amb aquesta peça que, a més de pràctica, té molt d'estil. La capa té un preu de 49,95 euros i és perfecta per a aquests mesos, així que si t'ha agradat, no dubtis i fes-te amb ella.

 

La 'influencer' que trenca estereotips

Carmen Gimeno sempre ha demostrat que l'edat només és un tabú amb el qual hem de trencar i ha declarat més d'una vegada que les dones majors de 50 anys també poden aportar grans idees per vestir i lluir com una veritable celebritat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#zaraman #zara # over50style # mujeresbabú

Una publicació compartida de Carmen Gimeno (@carmen_gimeno) el

 

L'estil que la 'insider' comparteix normalment a través del seu perfil d'Instagram es caracteritza per 'looks' 'low-cost' clàssics que enamoren i que posseeixen molta personalitat i un toc modern gràcies a la incorporació de complements en tendència d'alta costura i les seves esportives com a segell d'identitat.