Imatge d'un home amb una samarreta blava agafant-se el greix de la panxa

Perd almenys un quilo per setmana eliminant només un aliment de la teva dieta

Aquest petit canvi a la teva dieta t'ajudarà a aprimar-te sense que ho notis

Aprimar-se és un dels principals objectius en qualsevol època de l'any. I tot i que no és un procés senzill, mai no és impossible. Només cal fer alguns canvis al teu estil de vida.

Per començar, has de conèixer quins aliments són saludables i quins no. Després, és recomanable incrementar l'activitat física per accelerar-ne els resultats. I, per últim, el descans també és molt important.

Centrant-nos en els aliments, et parlarem d'un que has d'eliminar de manera definitiva si vols començar a perdre aquests quilos de més. Encara que pugui semblar complicat, només cal tenir força de voluntat.

▶️ Vídeo del dia

L'únic aliment que has d'eliminar dels teus àpats per aprimar-te

Restringir aliments mai no és un bon pas a l'hora de començar a aprimar-se. No obstant això, aquest en concret sí que caldrà eliminar-lo. Sobretot si vols veure resultats en molt poc temps.

L'aliment en qüestió és el sucre, que es troba present en una gran varietat de productes que segur que estàs incloent a la teva dieta. Un cop t'acostumis, evitar-los es convertirà en la teva clau cap a l'èxit.

Muntanya de sucre
Eliminar el sucre serà el primer pas per perdre quilos. | Getty Images
 

Els aliments rics en sucre que has d'eliminar

Els principals aliments que contenen sucre i que has d'eliminar de la teva dieta de forma immediata són, per exemple, les begudes ensucrades, ja que aporten una gran quantitat de calories buides i confonen el cos amb els nivells d'insulina.

A més, també t'has de desfer de capricis dolços, com la brioixeria industrial o qualsevol altre tipus d'aliment de l'estil, com les palmeres de xocolata.

Encara que sembli complicat, ja que estan creats per agradar, la veritat és que es tracta d'un pas imprescindible per començar a construir hàbits saludables.

L'alcohol tampoc no és un bon company

Una altra de les coses que t'has d'oblidar si busques aprimar-te és l'alcohol. Com les begudes ensucrades, les begudes alcohòliques són unes de les que més engreixen. A això, a més, cal sumar-hi que també són perjudicials per a la salut.

Pel que fa a les calories, la cervesa és la que menys engreixa a llarg termini. Entre les que més trobem els combinats i els còctels. És a dir, les copes de més gradació.

L'alternativa saludable al sucre per aprimar-se

Tot i que el sucre és el que has de deixar de banda de la teva alimentació si busques perdre quilos, això no vol dir que hagis de renunciar al dolç completament.

El que has de fer és afegir a la teva dieta més peces de fruita sencera, ja que, a més, incrementaran la sensació de sacietat, una cosa que contribuirà i molt en el teu pla d'aprimar-te.

Cullereta plena de sucre
Canvia el sucre per fruites senceres de temporada. | Getty Images
 

D'altra banda, la fruita té altes concentracions de sucre. Tot i això, quan les prens senceres, l'organisme les metabolitza de forma lenta. Per això, serà millor oblidar-se dels sucs i optar per l'opció més saludable.

Perdràs cinc quilos en un mes

Si segueixes tots aquests consells, veuràs que pots aprimar-te, fins i tot, un quilo per setmana. Això es pot traduir de manera fàcil en quatre o cinc quilos en un mes.

Tot i que al principi és complicat, eliminar el sucre menys saludable de la teva dieta et farà sentir amb molta més energia, per la qual cosa ho notaràs també al teu dia a dia i no només en el teu pes.

En definitiva, el primer pas cap a la teva nova vida comença acomiadant-te del sucre i de l'alcohol. Inclou més varietat de fruites i verdures a la teva alimentació i torna a sentir-te fort i amb ànims. A més, estaràs ajudant el teu cos perquè recuperi el seu pes de manera natural.