Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Dona assenyalant el perfum Acqua di Giogia d'Armani

Lidl té per menys de 6 € el perfum que imita Acqua di Giogia de Giorgio Armani

A Lidl pots trobar una versió més econòmica d'aquest conegut perfum que segur que faràs servir molt aquests mesos

Lidl té el perfum perfecte per a aquesta època. I el millor és que, com passa amb gran part del seu assortiment, ho podem aconseguir al millor preu. Lidl ens facilita la vida amb la seva excel·lent relació qualitat-preu, així que en aquest sentit no seria menys.

Normalment, un perfum té un preu que no tothom es pot permetre. Per això, els clons van aparèixer per fer-los aptes per a qualsevol butxaca. Lidl pot presumir de tenir un autèntic clon d'una de les millors fragàncies per a aquesta època de l'any.

Es tracta de la fragància Agua Marina Suddenly. Aquesta fa anys que és un èxit a Lidl gràcies a la seva similitud a una altra d'un import força superior. Els qui l'han fet olor diuen que és un clon del perfum Acqua di Giogia de Giorgio Armani.

Lidl segueix apostant per aquest perfum fresc

Aquest perfum de Lidl no es tracta de cap novetat respecte d'altres anys. Però sí que és veritat que és ara quan adquireix més importància. I és que arriba el moment d'optar per fragàncies fresques i refrescants.

I això és una cosa que trobem en aquest perfum Agua Marina de la marca Suddenly. S'hi barregen diferents notes olfactives que inclou olors cítriques, florals, aquàtiques o marins. Aquests són el millor complement tant a la primavera com a l'estiu.

Per altra banda, aquest perfum és perfecte per a qualsevol moment del dia. És perfecte per als que volen incorporar-lo al seu dia a dia com per als que prefereixen reservar-lo per a les ocasions especials. És una fragància molt versàtil que pot valdre per a qualsevol moment.

Estalvia força diners escollint el perfum de Lidl

Ja us hem descrit el perfum de Lidl que s'ha inspirat en la fragància d'Armani Acqua di Giogia. Però encara ens queda el més important. I això no és altra cosa que dir quina diferència de preu hi ha entre l'un i l'altre.

El perfum original pot arribar a costar-nos al voltant dels 90 euros a qualsevol de les perfumeries habituals. Tot i això, si optes per anar a Lidl, podràs aconseguir una versió low cost molt més econòmica. I és que a la cadena alemanya el clon només costa 5,99 euros.

Perfum acqua di giogia d'Armani i Agua Marina de Lidl
Les similituds entre tots dos perfums van més enllà de l'olor | Armani Beauty, Lidl

En tots dos casos estem parlant d'un envàs on venen 100 ml. Però no s'hi queden les similituds. És que pots veure que els envasos de totes dues fragàncies també són molt similars utilitzant la mateixa gamma de verds.

Preus i ofertes actualitzats el dia 31/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.