Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Persona polvoritzant-se perfum al canell i un supermercat de Mercadona

El perfum primaveral de Mercadona que imita un de molt car de Bulgari

Mercadona clona aquest perfum que té una olor perfecta per a aquesta època de l'any i aconsegueix un gran èxit

Mercadona imita un conegut perfum. Fa anys que ho fa i des que el va posar a la venda s'ha convertit en tot un èxit. Sobretot quan arriba aquesta època de l'any.

I és que Mercadona fa anys que el té a la venda sent conscient del reclam que troba a la primavera. Però ja no només per això. A més, molts clients han trobat una similitud entre aquest perfum i un altre que costa 11 vegades més.

Estem parlant de l'eau de toilette Bufa que podem trobar a la secció de Perfumeria de Mercadona. Pots aconseguir-la per només 7 euros en un format de 100 ml. Quan la provis no podràs passar sense tenir-la.

Mercadona fa anys que triomfa amb aquest perfum

La fragància Bufa de Mercadona fa temps que és un èxit pels seus propis mèrits. I és que té una olor realment fresca que encaixa perfectament en aquesta època de l'any. Però no és només per això que té tanta fama.

A més de les notes fresques, en aquest perfum de Mercadona també hi trobem una olor que dona sensació de neteja. Unes notes netes que fan que ens sentim millor, encara que les temperatures siguin altes. A més, deixarem aquest rastre olfactiu cada cop que passem per davant d'algú.

És perfecte per utilitzar en qualsevol moment. Sí que és veritat que fer-lo servir com a fragància per al dia a dia és el més comú, però això no fa que no sigui perfecte per a les nits caloroses d'estiu. Per això, compta amb notes olfactives que van des de la flor de violeta, les flors blanques, el sàndal, la fava tonka o el mesc.

Eau de Toilette Bufa de Mercadona
Bufa fa anys que és una fragància d'èxit a Mercadona | Mercadona

A quin famós perfum de Bulgari s'assembla?

Si us agraden les olors infantils, és possible que conegueu la fragància Petits et Mamans de Bulgari. La marca la va llançar al seu moment perquè les mares i els seus fills tinguessin un vincle a través de l'olfacte. La diferència principal amb l'opció de Mercadona és que la de Bulgari té un preu de 77 euros.

Aquesta es caracteritza, com posa a la pàgina web de la marca, per ser de la família floral empolsada. Com ja hem dit, està pensada pels nens i la seva composició és apta per a la seva delicada pell. Tot i així, no es recomana utilitzar-la fins que aquests tinguin els 3 anys.

Eau de Toilette Petits et Mamans de Bulgari
Bufa imita Petits et Mamans de Bulgari | Bulgari, Mercadona

La seva olor es podria interpretar com un record de la infància. Sí que és veritat que en el cas de la fragància de Mercadona parlem d'un perfum pensat per a dones. Però això no treu perquè pugui tenir aquesta inspiració i sigui tot un encert.

Preus i ofertes actualitzats el dia 31/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.