Imatge de Lionel Messi

El pijama de Messi que arrasa en qüestió d'hores: un preu per a totes les butxaques

Amazon aconsegueix el clon del pijama que ha fitxat Messi

Estem acostumats a veure cada dia com els famosos marquen tendències de moda amb els seus increïbles estils. I és que els seus 'looks' sempre aconsegueixen ser copiats a tot arreu. Així, gràcies a les col·laboracions que fan amb diverses marques, podem veure d'on són algunes de les peces que guarden a l'armari.

En aquesta ocasió, us portem una notícia que implica el futbolista argentí, Leo Messi. El capità de l'Argentina va publicar al seu perfil d'Instagram una fotografia al costat de la seva dona, Antonella Roccuzzo.

La fotografia es va tornar viral en qüestió d'hores, mentre Messi felicitava la nova entrada del 2023 a tots els seguidors. La publicació va cridar especialment l'atenció de tots els seus 'followers' després de mostrar el seu pijama, un conjunt de Gucci.

Imatge de Messi amb la seva dona
Lionel Messi amb el pijama de Gucci que ha marcat tendència | INSTAGRAM @LEOMESSI

La peça ha causat especial interès i s'ha de dir que n'hem trobat un de similar a Amazon. Sabem que no és un clon exacte, però ens pot servir per vestir-nos tan bé com Leo Messi.

Messi causa sensació amb el seu pijama valorat en més de 1.500€

Coneixem les tendències de moda que solen marcar tots els famosos i estem acostumats a veure com són copiats els seus 'looks' a tot el món. Aquesta vegada, Messi ha estat qui ha causat un gran interès amb el seu 'outfit' d'estar per casa.

El futbolista va voler felicitar l'any tots els seus seguidors i ho va fer a través d'una publicació al seu perfil d'Instagram al costat de la seva dona, Antonella Roccuzzo. Aquesta fotografia que va servir d'inspiració a molts pel seu famós pijama.

Era un conjunt de la marca Gucci en color caqui i rematat amb rivets taronges. Cal esmentar, a més, que va causar tanta expectació que es va esgotar en tan sols unes poques hores. Era una peça de la línia Gucci 'Green Musicmatch' valorada en 1.800 €: 950 € costava la camisa i 850 € els pantalons.

Molts no ens podem permetre donar-nos aquest caprici. Per això, us n'hem portat un de semblant de la mà d'Amazon.

 

Amazon aconsegueix el pijama similar al del futbolista

Són moltes les persones que no es poden permetre gastar-se tants diners en un sol pijama. Per això, Amazon ens porta la solució perfecta. I és que l'empresa sempre és una opció més que encertada per a qüestions com aquesta.

Amazon té un pijama de color verd que s'assembla al de Messi. Un conjunt de pijama de màniga curta per a home. És una peça folgada que compta amb dues peces, un top i uns pantalons curts.

Imatge del pijama d'Amazon
El pijama amb què et pots assemblar a Messi | AMAZON

El millor del conjunt d'Amazon és el seu baix preu. No et suposarà més de 20€, ja que el trobaràs entre 17,29 i 19,39€. A més, si t'agrada l'estil, però no ets fan del verd, tranquil perquè Amazon ens ofereix un ampli ventall de tons que estan actualment disponibles.

Amazon té disponible el conjunt en diversos colors

Si prefereixes un altre color que no sigui el verd, has tingut sort. Amazon té disponible a la seva pàgina web aquest pijama tan ideal en diversos tons. Podràs aconseguir-ne un de color verd, blau navy, xampany, gris, vermell vi, o fins i tot lila.

Així, doncs, no esperis més i fes-te amb aquest fitxatge de la mà d'Amazon per menys de 20€. Si en vols lluir un de similar al del futbolista, aquest n'és un bon exemple: un conjunt de dues peces folgades amb les quals et veuràs fantàstic.

Però, hauràs d'afanyar-te si no vols que passi el mateix que amb el de la línia Gucci. Actualment estan disponibles a Amazon a gairebé totes les talles i en els tons que hem esmentat anteriorment, però es podrien esgotar ràpidament.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp