Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb neveres de supermercat amb menjar preparat i cercle vermell amb Karlos Arguiñano

El popular producte del supermercat que fa posar nerviós a Karlos Arguiñano

El xef assegura que no és gens bo per a una vida saludable i aprofita per explicar com ser més feliç

Probablement, més d'una vegada tots hem recorregut als plats precuinats i llestos per servir. Tot i això, la popularitat d'aquests no ha passat desapercebuda per al reconegut xef Karlos Arguiñano.

Durant una entrevista a la Cadena Ser, Arguiñano va expressar públicament la seva preocupació pel consum d'aquest tipus de menjar. "En qualsevol súper que vagis hi ha de tot: ensalada russa, truita de patates, pebrots farcits, paella. Si això ho fas a casa, et costa la meitat dels diners i surt el doble de deliciós", afirma.

A través d'aquestes paraules, posa sobre la taula les conseqüències potencials per a la salut de tot allò precuinat. Així com el plaer que suposa desenvolupar cuina casolana. Pren nota!

Augmenta la qualitat dels teus plats cuinant amb alegria

El xef no només advoca per l'estalvi econòmic, sinó que també promou la idea que cuinar pot ser una activitat plaent en lloc d'una tasca tediosa. Arguiñano encoratja la gent a gaudir del procés de cuinar, des de la selecció d'ingredients frescos fins a l'elaboració de plats deliciosos.

Per ell, menjar bé no es tracta simplement de consumir a l'excés o gastar grans sumes de diners, però sí de gaudir d'una dieta variada i equilibrada. De fet, un dels punts crucials a la filosofia culinària d'Arguiñano és la importància de l'estat d'ànim a la cuina.

Argumenta que cuinar amb alegria pot millorar significativament la qualitat dels aliments. Només cal l'alegria que transmet a través dels programes i les receptes, considerant que la cuina ha de ser un espai de felicitat i creativitat.

Mantingues una vida saludable i feliç

Karlos Arguiñano no només es preocupa pel plaer culinari, sinó que també emfatitza la importància de l'alimentació a la salut general. Insisteix que una bona nutrició, especialment en els nens, és fonamental per a una vida saludable i feliç.

Tot i la comoditat que ofereixen els aliments precuinats, Arguiñano convida a reflexionar sobre els beneficis de tornar a la cuina casolana. El seu missatge és clar: cuinar amb amor i alegria no només millora el sabor dels plats, sinó que també contribueix a una vida més saludable i equilibrada.