Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Supermercat Eroski

El popular supermercat que baixa els preus fins a finals d'any a Espanya: a 1 € i 2 €

Eroski rebaixa gairebé 1.000 productes a un preu molt assequible

Fer la compra els últims mesos s'ha tornat un maldecap per a molts dels consumidors. La pujada dels productes bàsics i la inestabilitat econòmica després de la guerra fan que sigui complicat sortir a fer la compra. Per això, molts supermercats aposten per reduir-ne els preus o incorporar ofertes o descomptes per alleujar el consumidor.

Un exemple clar és el supermercat Eroski. Amb campanyes com «la cistella que enamora», pretén ajudar tots els usuaris que visitin les seves instal·lacions per fer la compra. Aquesta campanya consisteix que més de 1.000 productes de tota mena rebran una rebaixa històrica.

Molts dels productes passaran a tenir un cost per sota dels 2 € i gairebé 200 productes estaran per sota d'1 €. Aquesta és una de les grans apostes d'Eroski per reduir l'escalada de preus que pateix el sector de l'alimentació. En els últims mesos, la cistella de la compra ha incrementat el valor més d'un 15 % i que afecta milions de consumidors.

Les cadenes de distribució i el govern espanyol s'hi van reunir amb l'objectiu d'arribar a un acord per posar un límit als preus. Tanmateix, aquesta reunió no va ser positiva per a cap entitat i no van aconseguir arribar a cap acord. Per això, molts supermercats com Eroski han pres les seves pròpies decisions per ajudar els consumidors.

Foto d'una persona mirant un tiquet de la compra
Aquests són els productes que s'inclouen a «la cistella que enamora» d'Eroski. | GETTY IMAGES

La companyia inclou aquest tipus de promocions al seu pla de descomptes, que aplica amb gran popularitat entre els seus usuaris des de l'estiu passat. Gràcies a campanyes com «la cistella que enamora», Eroski ha aconseguit fidelitzar els seus clients. Ofereix més de mil productes rebaixats per evitar-ne les conseqüències dels preus.

Els productes rebaixats per Eroski

Més de la meitat dels productes, un 52 %, tindran un descompte en els aliments de consum diari o setmanal. Poden ser productes com el peix o la fruita. Un 20 % d'aquests productes estan dirigits a la neteja i cura personal. La resta dels descomptes són per a productes com la xocolata, l'embotit o les galetes.

Productes de marca blanca per un baix preu

Les marques blanques ja fa uns quants anys que van trencar amb tots els estereotips que existien al seu voltant. De fet, els supermercats incorporen productes amb una gran qualitat entre les marques blanques. L'índex de popularitat d'aquests productes és enorme, sobretot per la relació entre la qualitat i el preu.

Els productes que s'incorporen a la cistella que enamora d'Eroski són:

-Tonyina clara en oli d'oliva EROSKI, paquet 6x80 g per 5,05 €

-Paper higiènic original SCOTTEX, paquet 24 rotllos per 8,99 €

-Oli d'oliva verge extra EROSKI, ampolla 1 litre per 5,63 €

-Oli d'oliva 0,4 ° OLILAN, ampolla 1 litre per 4,77 €

-Llet semidesnatada ASTURIANA, bric 1 litre per 1,14 €

-Llet completa KAIKU, bric 1 litre per 1,24 €

-Paper de cuina rotllo gegant EROSKI, paquet 1 rotllo per 3,60 €

-Llet completa BOMILK, bric 1 litre per 0,90 €

-Maduixa, safata 500 g per 2,98 €

-Aigua mineral FONT VELLA, ampolla 1,5 litres per 0,73 €

-Carbassó verd, al pes, compra mínima 500 g per 0,99 €

-Aigua mineral BEZOYA, ampolla 1,5 litres per 0,73 €

-Mongeta plana, malla 500 g per 1,99 €

-Plàtan de Canàries IGP, al pes, compra mínima 1 kg per 1,95 €

-Oli d'oliva suau EROSKI, garrafa 5 litres per 23,63 €

-Cafè molt natural FORTALESA, paquet 250 g per 2,99 €

-Raïm blanc sense llavor, cubeta 500 g per 2,54 €

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!