Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'una dona amb bosses a les mans.

El popular supermercat valencià acaba d'inaugurar el seu primer centre comercial

El supermercat ha donat una nova oportunitat a un conegut centre comercial abandonat

Bones notícies per als amants de les compres. Una coneguda cadena de supermercats valenciana, fundada el 2013, ha fet un pas important en la seva història com a empresa. Després d'un temps d'especulació, finalment es confirma que Family Cash ha inaugurat el seu primer centre comercial.

Des del 30 de novembre, els clients poden visitar el centre comercial i visitar nombrosos establiments. A més, la inauguració coincideix amb dates molt especials. L'obertura permetrà que nombrosos clients puguin fer les compres nadalenques.

Family Cash reviu un antic centre comercial

La cadena valenciana Family Cash està de celebració. Dos anys després d'haver adquirit el recinte de l'antic Costa Azahar, per fi pot donar llum verda al centre comercial: el Family Parc. Situat a Benicarló (Castelló), a prop de la N-340, suposa una gran oportunitat per als residents de les zones properes. A més, els clients celebren la influència positiva que pot exercir sobre el comerç castellonenc.

La seva superfície suma un total de 22.500 metres, per la qual cosa podrà acollir nombrosos establiments. Tot i això, l'hipermercat Family Cash està tenint més importància que els altres negocis. S'hi ofereixen articles molt variats entre si i de diverses marques. Entre algunes de les seccions podem trobar: alimentació, productes frescos, basar i tèxtil. Així mateix, destaquen els seus preus econòmics, els quals s'adapten a gairebé qualsevol butxaca.

Podràs fer les teves compres durant gairebé tota la setmana

Els usuaris poden visitar el complex comercial de dilluns a dissabte. A més, gràcies al seu ampli horari, es poden fer les compres durant pràcticament tot el dia, perquè el seu horari és ininterromput: de 10.00 h a 20.00 h.

Pàrquing d'un Family cash
Family Cash va inaugurar el centre comercial fa un parell de setmanes. | Family Cash

Cal destacar que compta amb un pàrquing gratuït, de manera que un total de 500 cotxes podran aparcar sense haver de preocupar-se per les despeses. A més a més, tenint en compte les dificultats que presentava el seu l'accés, ara se n'han renovat totes les vies.

El centre comercial comptarà amb diverses botigues

Amb la intenció de suplir les necessitats dels seus clients, el centre comercial compta amb diversos establiments enfocats a diferents sectors, inclosos l'entreteniment o l'exercici.

Per això, hi ha botigues com ara Kiabi, Brcocentro, KiK, Tedi…, fins i tot, uns multicines Axión, un gimnàs Holiday Gym i una benzinera, que pertany a Family Cash. Així mateix, inclou comerços locals, per exemple, la Floristeria Cipri. També s'espera que altres marques confirmin la seva pròxima obertura en aquest centre comercial. De moment, s'espera que la marca Mango s'hi uneixi.

L'obertura del centre comercial suposa noves oportunitats laborals

Fa només uns mesos, Family Cash publicava una oferta de treball amb caràcter general. Gràcies a l'obertura del centre comercial, la cadena buscava incorporar un total de 100 treballadors per al seu hipermercat. De moment, el formulari de l'oferta continua disponible al seu portal web. Hi anuncien les diverses funcions associades, què valoren i què ofereixen. Aquestes són les feines que hi ha a l'oferta:

- Atenció al client.
- Preparació d'encàrrecs, tall, elaborats en seccions de peixateria/carnisseria/xarcuteria…
- Responsabilitzar-se de la seguretat alimentària i de mantenir les eines i l'àrea de treball netes.
- Cobrament en caixes, reposició del producte…

Així mateix, confirmaven que valorarien l'experiència en llocs similars, la residència propera al lloc de treball i estar en possessió d'un carnet de cotxe. També confirmen què ofereixen. Per exemple, assenyalen que els treballadors poden optar tant a jornades completes com a parcials en torns intensius. Tanmateix, els interessats en torns partits també podran triar aquest tipus d'horari.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp