Imatge de tres dones ben abrigades fora d'un centre comercial i anant de compres

Preus baixos i descomptes: la nova cadena de botigues que vol obrir a Espanya

S'espera que pròximament aquesta cadena aterri a Espanya

Si gaudeixes comprant al millor preu, estàs de sort. Una coneguda cadena de distribució ha anunciat que aviat aterrarà a Espanya amb l'obertura dels seus establiments físics.

A més, és un conegut 'happy discount': la cadena Normal. Encara que aquest terme en anglès pugui sonar estrany, fa referència a tots aquests supermercats la filosofia dels quals és vendre marques conegudes, però a preu d'outlet, per la qual cosa sempre compten amb ofertes i descomptes.

Espanya dona la benvinguda a la cadena Normal

D'origen danès, s'espera que pròximament la companyia Normal conquisti tant el cor com la cartera de tots els espanyols. Des que va obrir la seva primera botiga el 2013, s'ha convertit en una de les cadenes més lloades als països on disposa de botigues.

Encara que ja compta amb més de 400 establiments entre Dinamarca, Noruega, Finlàndia, els Països Baixos i França, ara és el moment d'Espanya. Segons la informació compartida per infoRETAIL, la companyia hauria aclarit que la seva pròxima parada és Espanya.

Així mateix, hauria afegit que hi tenen grans plans d'expansió. Per tant, es podria esperar que no només es limitaran a algunes obertures puntuals, sinó que esperen comptar amb força botigues. Tot i que, de moment, caldrà esperar un temps per poder comprovar-ho, ja que es desconeix la data del seu aterratge al país.

Com ells mateixos indiquen, «Normal és molt més que preus baixos fixos i marques reconegudes. El nostre objectiu és que visitar una de les nostres botigues sempre sigui una experiència nova i única. Fins i tot, si només ha passat una setmana des de la darrera visita».

Quins productes podem trobar a les botigues Normal?

Igual que la majoria de botigues 'happy discount', Normal ofereix un catàleg molt variat per als seus clients. Per això, poden trobar primeres marques en diferents seccions com la de neteja, cura bucal o de la pell, xampú, aliments, begudes, etc.

Sense anar més lluny, entre les seves línies és possible trobar marques com ara L'Oreal, Max Factor, Gillete, Colgate… però amb l'avantatge de comptar amb preus força baixos. A més, disposen d'una rotació de productes molt cronometrada, per la qual cosa sempre és possible aconseguir productes nous cada poc temps.

Fotografia d'un supermercat.
Els clients hi trobaran productes d'allò més variats. | Getty Images

Això sí, la facilitat amb què va variant el seu assortiment també pot suposar un inconvenient. Tal com assenyalen alguns clients, aquest tipus de botiga, no només la danesa Normal, dificulta que els clients tinguin sempre a la seva disposició els articles que ja han comprat i volen repetir.

La companyia està buscant personal per a les pròximes obertures

Per si no n'hi hagués prou, la cadena estaria buscant noves incorporacions per al seu personal. Per això, ha iniciat els tràmits per començar un procés de selecció de personal que els pugui ser d'utilitat per a la seva permanència a Espanya. De moment, estarien interessats a contractar un director d'operacions i un director regional per la zona de Madrid.

Per al primer lloc, esperen comptar amb el suport d'un director d'operacions que pugui controlar les botigues, tenint en compte factors com les rutines operatives, flux de mercaderies, estocs, maneig d'efectiu… I encara que disposi d'una seu a Madrid, haurà de ser el responsable de totes les botigues del país, no només les de la capital.

En el cas del director regional, aquest comptarà amb diverses funcions com el control de les obertures, contractacions, formació i representació de la marca danesa a Espanya. Però, com hem assenyalat, encara és aviat per conèixer detalls concrets sobre les obertures de les botigues.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!