Exterior de Primark

Primark inaugura una nova botiga al centre de Barcelona

És el segon establiment de la firma més gran a Espanya, després del situat a la Gran Via de Madrid

Després de diversos mesos on els negocis  han tancat a causa de la pandèmia del coronavirus, ara la ‘nova normalitat’ permet tornar a comprar a les tendes i comerços més populars. Així, la majoria de comerços aprofiten per inaugurar noves botigues  ara que els clients poden tornar a sortir al carrer.

El segon Primark més gran d'Espanya

Una de les grans companyies que obre les seves portes novament a Catalunya és Primark. A partir d’aquest dimarts, la companyia inaugura  un nou establiment al centre de Barcelona. Tot i que la seva obertura estava planejada pel passat mes d’abril, la pandèmia  va interrompre els plans de la cadena.

L’establiment està situat a  Plaça Catalunya, al costat del Hard Rock Café i La Rambla, i serà el segon Primark  més gran a Espanya amb 7.253 metres quadrats repartits en sis plantes. El local més espaiós es troba a la Gran Via de Madrid, amb 12.400 metres quadrats de superfície.

Possible futura obertura de Primark a Girona

Aquesta és la quarta botiga de la marca irlandesa a Barcelona- tenint també en compte la situada a Cornellà- i sembla que no serà l’última que s’instal·li a Catalunya  durant aquest 2020. I és que, segons algunes fonts de l’empresa, Primark estaria planejant obrir un establiment al municipi de Girona, tot i que no s’han especificat encara dates.

La marca  de roba irlandesa no dubta en seguir apostant pel seu negoci, després d’haver experimentat una gran baixada a les vendes. Això es deu principalment al fet que la cadena  no compta amb servei de repartiment a domicili, ja que des de l’empresa ha reconegut que amb els seus preus «no sortiria rendible». Ara, la firma aprofita aquesta ‘nova normalitat’ per intentar captar els seus clients amb establiments  prou espaiosos per mantenir la distància de seguretat mentre es compra.