YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Primark inaugura una nova botiga al centre de Barcelona

És el segon establiment de la firma més gran a Espanya, després del situat a la Gran Via de Madrid

Exterior de Primark
Primark ha inaugurat un nou local al centre de Barcelona | Primark

Després de diversos mesos on els negocis han tancat a causa de la pandèmia del coronavirus, ara la ‘nova normalitat’ permet tornar a comprar a les tendes i comerços més populars. Així, la majoria de comerços aprofiten per inaugurar noves botigues ara que els clients poden tornar a sortir al carrer.

El segon Primark més gran d'Espanya

Una de les grans companyies que obre les seves portes novament a Catalunya és Primark. A partir d’aquest dimarts, la companyia inaugura un nou establiment al centre de Barcelona. Tot i que la seva obertura estava planejada pel passat mes d’abril, la pandèmia va interrompre els plans de la cadena.

L’establiment està situat a Plaça Catalunya, al costat del Hard Rock Café i La Rambla, i serà el segon Primark més gran a Espanya amb 7.253 metres quadrats repartits en sis plantes. El local més espaiós es troba a la Gran Via de Madrid, amb 12.400 metres quadrats de superfície.

Possible futura obertura de Primark a Girona

Aquesta és la quarta botiga de la marca irlandesa a Barcelona- tenint també en compte la situada a Cornellà- i sembla que no serà l’última que s’instal·li a Catalunya durant aquest 2020. I és que, segons algunes fonts de l’empresa, Primark estaria planejant obrir un establiment al municipi de Girona, tot i que no s’han especificat encara dates.

La marca de roba irlandesa no dubta en seguir apostant pel seu negoci, després d’haver experimentat una gran baixada a les vendes. Això es deu principalment al fet que la cadena no compta amb servei de repartiment a domicili, ja que des de l’empresa ha reconegut que amb els seus preus «no sortiria rendible». Ara, la firma aprofita aquesta ‘nova normalitat’ per intentar captar els seus clients amb establiments prou espaiosos per mantenir la distància de seguretat mentre es compra.


Comentaris

envia el comentari