Desembossador a l'eixidiu d'una pica

El producte de Lidl capaç de desembossar qualsevol canonada en minuts: menys de 5 €

Tant si tens canonades embossades com si vols prevenir-ho, aquest producte t'ajudarà

Qui no ha patit mai problemes d'embossos a les canonades de casa? És una molèstia molt comuna que afecta moltes llars. Fins ara. Un producte que trobem a Lidl promet posar fi a tots aquests problemes en pocs minuts.

És possible que tots hàgem patit algun problema relacionat amb les canonades de casa nostra. I és que, quan s'embossen, pot acabar generant males olors, inundacions i la impossibilitat de fer servir l'aigua durant un temps. Moltes persones intenten solucionar aquest problema amb remeis casolans o productes químics, però no sempre funcionen i al final el problema és més gran, ja que poden acabar danyant les canonades. Per això, Lidl ens ofereix ara una solució perfecta.

En què consisteix el desembossador de Lidl?

Lidl ha posat a disposició dels consumidors un pràctic desembossador de canonades fabricat per la marca Parkside, que es ven exclusivament a la seva botiga en línia. Es tracta d'un cable flexible de 3 metres de longitud amb una arpa ubicada a l'extrem que és capaç d'agafar i extreure objectes que habitualment causen embossos. Per exemple, és útil per retirar des de pèls fins a gomes, taps o restes de menjar.

Per utilitzar-lo, només cal introduir el cable per la canonada i girar la maneta que es troba a l'altre extrem. Això permet que l'arpa es mogui i atrapi el que trobi al seu pas. A més, no necessita cap tipus de producte químic ni hidronetejadora, cosa que el fa més ecològic i econòmic. Així mateix, és fàcil d'utilitzar i s'adapta a tota mena de canonades, incloent-hi les de la cuina, bany o dutxa.

Cable desembossador de canonades de Lidl
Desembossa les canonades en un tres i no res. | Catalunya Diari

El més destacable d'aquest producte és la seva efectivitat, segons el fabricant, ja que és capaç d'eliminar els embossos més difícils i netejar l'interior de les canonades. A més, tal com veurem, el seu preu és molt accessible, cosa que representa una inversió rendible per evitar trucar al fontaner o comprar productes costosos i menys eficaços.

Quins avantatges ofereix aquest desembossador?

D'acord amb el fabricant, és molt fàcil d'usar i s'adapta a tota classe de canonades, siguin de cuina, bany o dutxa. Ara bé, el millor de tot és que és veritablement efectiu (això sí, en paraules de la marca que l'ha desenvolupat), perquè és capaç d'eliminar els embossos més difícils i netejar l'interior de les canonades.

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció dels clients és el preu, ja que podem trobar-lo a la botiga per només 4,99 €. Es tracta, doncs, d'una opció molt més barata que altres productes del mercat. Si funciona realment com promet el seu fabricant, és cert que ens trobaríem davant d'una inversió molt rendible. A més, en mantenir les canonades netes i desembossades, evitarem possibles avaries o trencaments que ens puguin costar més diners.

Imatge d'una persona desembossant el vàter.
No hi ha res més incòmode i molest que una canonada embossada a casa. | LND

Les obstruccions a les canonades de casa poden tenir diverses causes, algunes vinculades amb les conductes de les persones i unes altres, amb les característiques de la instal·lació. Per això, cal examinar les causes més habituals que generen aquest problema per prevenir futures obstruccions.

Sigui com sigui, no hi ha dubte que Lidl ha tornat a sorprendre'ns de nou, aquesta vegada amb un producte innovador i pràctic que ens facilita la vida a casa. El seu nou desembossador de canonades amb arpa és una eina imprescindible per acabar amb els embossos de forma definitiva i sense complicacions. Però compte, si vols comprar-lo, no dubtis a entrar al web de Lidl i fer la teva comanda abans que s'esgoti.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!