Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cartell Mercadona

El producte viral de Mercadona per aconseguir un bronzejat intens: menys de 4 €

Els usuaris de TikTok mostren sorpresos els bons resultats que n'obtenen

A molts llocs ha començat la temporada de platja i, en cas que el clima no hagi estat tan estable, quan ha sortit un dia calorós ja hi ha hagut un primer contacte. També és veritat que hi ha gent que prefereix esperar fins que estigui la calor més assentada per anar-hi.

Tenir un bonic bronzejat és l'objectiu de moltes persones. Per això, al mercat es troben diferents productes que ajuden a potenciar-lo. Així mateix, sempre queden els remeis tradicionals que es van compartint d'una generació a una altra, però que es fan servir amb el mateix objectiu.

L'univers dels productes solars és immens. N'hi ha de diferents factors de protecció, textures, ingredients, formats… Ara per ara, els supermercats tenen una secció completa dedicada a ells perquè et puguis emportar a casa el que més et convenci. A més a més, ja fa temps que van sortir a la venda pastilles que ajuden a preparar la pell per a l'exposició al sol. N'hi ha de moltes marques, fabricades per diferents laboratoris, però ara mateix les que s'estan fent virals gràcies al TikTok són les de Mercadona.

Potencia el teu bronzejat amb les perles de sol

Recentment, s'ha pogut veure a TikTok alguns usuaris mostrant com, després d'haver pres les perles de sol de Mercadona i haver pres el sol, aconseguien un bronzejat considerable. Se sorprenien dels resultats obtinguts, ja que no s'esperaven obtenir aquest color.

Càpsules per al sol de Mercadona
Es tracta d'un producte amb molt bons comentaris a les xarxes. | Catalunya Diari

El producte que hi ha al darrere ja ha començat a volar de les prestatgeries de les botigues després d'aquests vídeos. I és que els clients han pogut veure a través de les xarxes que no només promet realçar i potenciar el bronzejat en prendre el sol, sinó que ho compleix.

A la seva composició trobem betacarotè, luteïna i coure, gràcies als quals s'aconsegueixen els resultats desitjats. Hi podràs estimular la melanina, fet que suposa que, a més d'accelerar el bronzejat, protegiràs la teva pell contra els efectes dels rajos ultraviolats.

Un altre dels seus atractius és el preu, ja que pots adquirir la caixa de 30 càpsules per 3,95 €, que pots trobar a la secció de perfumeria. I això sí, no t'oblidis de comprar també la crema solar. Aquestes perles no la substitueixen, per tant la necessitaràs per evitar les cremades.

Comença a veure resultats amb una dosi diària

Ja t'hem dit que la caixa conté 30 càpsules. Això et valdrà, més o menys, per a un mes, ja que només se n'ha de prendre una al dia. Al mateix envàs recomanen fer-ho al matí per a uns millors resultats.

Dona posant-se crema
Els usuaris han assenyalat que els efectes són reals. | GETTY IMAGES

Pel que fa a quan cal començar a prendre'n, s'indica que ha de ser un mes abans de l'exposició solar. D'altra banda, per allargar el bronzejat de la nostra pell i que aquest continuï sent intens i bonic, es recomana seguir amb les perles un mes després de deixar de prendre el sol.

Tornem a incidir en la importància de consumir una única píndola al dia. Prendre més no farà que aconseguim un bronzejat més intens, sinó que ens pot comportar problemes de salut. I és que un consum més gran pot tenir efectes laxants en el nostre organisme. D'altra banda, tampoc no està recomanat que se'ls administri als nens.

Seguint totes aquestes recomanacions, veuràs com, un cop comencis a prendre el sol, notaràs com el teu bronzejat té més força. Els usuaris de TikTok que les han provat s'han vist sorpresos pels resultats, així que ara et toca comprovar en primera persona els beneficis d'aquestes perles de sol de Mercadona.