Imatge d'un supermercat Dia

La promesa de Día per intentar que els clients tornin a les seves botigues

S'espera que aquesta mesura atregui més clients als supermercats DIA

Quan es tracta d'anar a fer la compra, és habitual tenir un supermercat de confiança. Normalment, aquest sol reunir diferents característiques, com la proximitat a casa teva, el preu dels seus productes o el tracte del personal, entre d'altres.

I amb intenció de temptar encara més els que no siguin els seus clients, el grup DIA ha llançat una promesa per acabar de convèncer els consumidors. D'aquesta manera, també s'asseguren de fomentar una de les principals màximes, la qual és la proximitat de la companyia i els clients.

Supermercats DIA llança un compromís que afectarà els consumidors

Segons les declaracions de Pilar Hermida, responsable de l'àrea de comunicació i sostenibilitat del Grup DIA, la cadena de supermercats ha decidit apostar per la proximitat amb els clients. Però no com a concepte general, sinó fent referència a la idea de proximitat física.

Per això, comunicava quina acció prendria DIA per permetre-ho. D'aquesta manera, assegurava que un dels seus principals propòsits era aconseguir que, almenys, 2/3 dels ciutadans tinguin un establiment DIA a menys de deu minuts de casa seva.

Així, no només s'aconsegueix que els clients guanyin comoditat en poder fer les compres en un establiment proper, sinó que també aposta per la seva pròpia salut. En tenir una botiga tan propera, el més segur és que aquests es desplaçaran a peu fins allà.

Imatge de l'entrada d'un supermercat DIA que fa cantonada al carrer
Els clients tindrien accés a botigues a prop de casa | Europa Press

La cadena també posa a disposició dels clients la compra en línia

Per als que prefereixin efectuar les compres des de casa, també tenen l'opció de fer-ho a DIA Supermercat Online. Com ells mateixos declaren a la seva pàgina web: «Fes la compra des d'on vulguis i gaudeix de les nostres ofertes en línia».

Un dels beneficis més grans d'optar per aquest mètode de compra és l'arribada de la compra. Això és perquè podràs escollir el dia i l'hora en què et va millor que te la lliurin.

Des de la pàgina web, podràs escollir en franges de 2 hores, aconseguint així que la compra arribi quan millor te'n vagi. Cal destacar que, en algunes ciutats com Madrid, Barcelona o València, la cadena també ofereix enviaments en tan sols una hora.

Paral·lelament, la cadena ofereix la possibilitat de demanar en línia i recollir la compra en algun dels seus establiments. Tot i això, no totes les botigues disposen d'aquest servei, per la qual cosa recomanen consultar quins supermercats si la contemplen. Per això, només cal consultar el mapa disponible a «Recollir a la botiga». Allí, podràs introduir la teva província, localitat i codi postal.

Foto d'un carro de la compra.
Si demanes una comanda online, també podràs recollir-lo a la botiga | Getty Images

Això sí, hauràs de tenir en compte que cada enviament té un cost de 3,99 euros, tret que pugi a 100 euros, sent gratuït en aquest últim cas. I si es tracta de la teva primera compra en línia, podràs gaudir d'un cupó de descompte de 20 euros. Aquesta xifra es descomptarà una vegada l'introdueixis al procés de pagament.

Si tens algun dubte sobre les teves comandes...

Això sí, a l'hora de processar la teva comanda en línia, hauràs de tenir en compte algunes especificacions. Com, per exemple, que els articles de pes es venen per unitats. «Quan preparem la comanda, ho pesem a la bàscula, imprimim un adhesiu amb el pes. El preu final serà el que pesin les pomes, multiplicat pel preu/quilo que vesteix a la Web per al producte en el moment en què vas fer la compra», assenyala la cadena.

En qualsevol cosa, a la seva pàgina web, podràs trobar el número de WhatsApp de què disposen en cas de dubte relacionat amb la teva comanda (686 20 20 90). Així mateix, indiquen la possibilitat de posar-s'hi en contacte mitjançant un correu electrònic (compraonline@diagroup.com).

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!