Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Perfil de l'entrada d'una botiga de *Mercadona

'Com plàstic': el producte precuinat de Mercadona que imita McDonald's i no recomano

Mercadona ha llançat una hamburguesa precuinada anomenada 'bacó burger' que és la imitació d'una de Burger King i McDonald's

A Mercadona cada dia tenen nous productes. Si us fixeu en els d'alimentació, cada dia introdueixen més aliments precuinats. Però hem arribat a un punt que han passat de precuinats normals, tipus lasanyes, pasta, etc, fins a coses molt més simples.

Així és, a Mercadona ja tenen de tot. Ous ja fregits, truites ja fetes, plats preparats, però una de les novetats que s'ha anat afegint darrerament han sigut les hamburgueses. Però no parlem de la carn de l'hamburguesa, no, estem parlant de tot l'entrepà, ja fet.

envàs bacó burger de Mercadona
Mercadona té un producte que ens estalvia cuinar | catalunyadiari.com

Una hamburguesa amb ingredients simples és una cosa que triguem molt poc a fer i, no obstant això, a Mercadona ja ho trobem fet per no haver d'esforçar-nos ni el mínim. El millor és que es ven perquè fa un temps que és a les prestatgeries, i en cas contrari el producte ja hauria estat retirat.

Donc sí, Mercadona aposta ara per vendre hamburgueses ja fetes. Amb el pa, la carn, el bacó i el formatge, tot en un mateix envàs, llest per emportar i menjar.

L'hamburguesa "bacon burger" de Mercadona

Pel seu envàs i els seus ingredients, clarament aquesta hamburguesa Hacendado és rival directa de Burger King o McDonald's. Tots tres busquen el mateix tipus de clients, gent que no vol cuinar i que compta amb un pressupost ajustat.

Aspecte de la bacó burger de Mercadona
Així és l'hamburguesa de Mercadona que imita la de Burger King | catalunyadiari.com

Aquesta hamburguesa fast food es presenta en un envàs que no hem d'obrir per cuinar. És a dir, només hem d'introduir l'hamburguesa al microones durant un minut i mig, a una potència de 800 W. Un cop escalfada, esperem un minut i ja la podem treure de l'envàs per menjar.

ingredients bacon burger Mercadona
Fàcil de fer | catalunyadiari.com

Al seu interior hi trobem el bacó que està poc o gairebé gens cuinat amb aquest mètode, formatge, quètxup i la carn, que la veritat és que no sap a res especial. De fet, si us sóc sincera, em recorda més a menjar alguna cosa similar al plàstic. En general és una hamburguesa que no m'ha agradat gens i no recomano comprar.

El millor és que es fa molt ràpidament, i és ideal per a algun dia que portem molta pressa i així ens salva el menjar. El seu preu també és econòmic, podem trobar-la als establiments de Mercadona per només 2,65 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 16/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels canvis possibles.