Qui hi ha darrere dels 'snacks' més populars de Mercadona?

Els proveïdors pretenen accelerar les seves inversions fins als 28 milions d'euros

Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona
Qui hi ha darrere dels 'snacks' més populars de Mercadona | MERCADONA

Mercadona és un dels supermercats preferits de la població espanyola, i això no és cap secret. I és que la companyia valenciana destaca per llançar productes de gran qualitat a preus molt assequibles, tant en alimentació com en cosmètica. Com a mostra, només hem d'entrar a Twitter o Instagram per a veure que els articles de Mercadona causen furor entre una gran part de la població.

Doncs bé, una de les seccions que més èxit té és la de 'snacks'. Com tots sabem, ens encanta picotejar i, des del confinament, moltes persones han agafat el costum de muntar piscolabis a casa i, per això, les vendes en 'snacks' han incrementat.

Però, com és obvi, Mercadona no aconseguiria llançar productes que triomfen entre els consumidors sense l'esforç dels seus proveïdors, que treballen braç a braç al costat de la companyia valenciana. Segons ha explicat Mercadona, aquestes empreses (que estan situades en tot el país) han aconseguit incrementar la plantilla durant la pandèmia, «executant inversions i augmentant la facturació fins a duplicar-la en diversos casos».

Per això, i amb l'objectiu de continuar innovant en els seus productes, «els proveïdors especialistes de 'snacks' de Mercadona tenen previst accelerar les seves inversions fins als 28 milions d'euros», per a així poder oferir-li als clients el millor. Però, qui són aquestes empreses que estan darrere dels 'snacks' de Mercadona?

Leng d'Or

Segons Mercadona, aquesta empresa és la que major desemborsament farà. Té més de 50 anys d'experiència en 'snacks', una cosa que es veu reflectida en els seus productes. Segons el comunicat, la productora de 'snacks' barcelonina de Castellbisbal té pensat fer una inversió de 18 milions d'euros per a enguany.

A més, ha incrementat la seva plantilla en 25 persones: ara ja són 300. Leng d'Or va començar el seu llarg camí a Mercadona l'any 2019 amb els 'Trigo Snacks Hacendado'. Mercadona té pensat que aquest assortiment vagi en increment.

Liven

Aquesta companyia està situada a Berga (Barcelona) i compta amb un total de 285 treballadors. L'empresa va començar a treballar les 'tires de blat de moro' al juliol i, segons explica Mercadona, «té prevista una inversió, entre diferents línies de producció, de 5,2 milions d'euros per a enguany». Ja està executada en un 50%.

Tosfrit

‘Tostados y Fritos, SA’ és un fabricant especialista d'aperitius i està situat a Manzanares, Ciudad Real. L'any 2020, farà una inversió de 3,5 milions per a ampliar i millorar totes les seves instal·lacions. Aquesta empresa treballa a Mercadona des del 2019 i, ara, ha pogut incrementar la seva facturació anual en 5 milions d'euros.

Grup APEX

‘Aperitivos y Extrusionados, SA’, a través de la seva empresa vinculada Alimentos Sanygran S.L., està situada a Ribaforada, Navarra. Aquest proveïdor ha reforçat la seva relació amb Mercadona i, després de quatre anys de relació i quatre referències de productes, escometrà una inversió d'1,5 milions d'euros. Això suposarà fins a 12 llocs de treball en la seva planta.

Grefusa, Rubio Snacks i Cumba

Per part seva, la popular empresa Grefusa (situada a València) també treballa per a Mercadona, aportant tres referències en el lineal. 'Ros Snacks' (situat a Múrcia), d'altra banda, ha aconseguit duplicar la seva facturació durant els últims 3 anys, elevant-la fins als 11 milions. Cumba (situada a Gran Canària) ofereix quatre varietats d'aperitius.
Ibersnacks

Aquest proveïdor està situat a Medina del Campo, Valladolid. L'any 2018 es va unir al grup europeu ‘Europe Snacks’, i ara pot vendre productes actuals de Mercadona entre diferents distribuïdors, tant dins com fora d'Espanya.


Comentaris

envia el comentari