Imatge d'un aparador de Zara

La peça de 'Zara' que ha enamorat la 'influencer' Penélope Guerrero

La 'it girl' ha lluït un dels èxits en vendes de la firma d'Inditex

Les xarxes socials han facilitat que persones com tu, que estàs llegint això, i com jo, tinguem la possibilitat d'adreçar-nos a una comunitat.

 

Els 'influencers' són aquestes persones que han aconseguit reunir comunitats formades per milions de persones fidels al contingut que pugen diàriament als seus perfils. Un d'aquests referents d'allò més influent és Penélope Guerrero, una dona persistent, perfeccionista i observadora, que amb tan sols 23 anys ja disposa de 66,6K seguidors a Instagram.

 

 

Guerrero és una de les 'insiders' pertanyent a una generació liberal que aboca pel 'self expression' i defensa la identitat personal per sobre de tot. No obstant això, la 'it girl' de Jerez també és una apassionada del disseny d'interiors, el 'make-up' i la moda, àmbit en el qual s'ha alçat com una veritable inspiració per a moltes addictes a les tendències.

 

El nou 'look' de la 'it girl'

En diverses ocasions, la 'insider' ha estat la imatge de marques i treballs de fotògrafs que s'han interessat a oferir al món una imatge diferent del concepte habitual que tenim com a model. La idea de l'original és una essència que ella mateixa pràctica amb els seus 'looks', a través dels quals s'expressa mitjançant combinacions, peces, estampats, colors, talls i tota mena de complements.

 

 

Recentment, Penélope ha penjat al seu perfil d'Instagram la nova peça 'low-cost' per la qual ha apostat aquests dies. Concretament, la peça és un vestit blanc, curt, amb el coll solapa i les mànigues llargues que presumeix d'un volant ample al pit i un tancament davanter amb botons. Aquesta peça forma part del catàleg d'aquesta temporada de tardor de Zara i en algunes talles està disponible a la botiga física de la marca per només 9,99 euros.

 

Penélope Guerrero
Aquest és el vestit de Zara que ha lluït Penélope Guerrero en el seu perfil d'Instagram | Zara

 

Aquest vestit blanc que ha lluït Penélope és una peça ideal per lluir-la en aquest entretemps amb unes botes altes militars —tal com ha triat portar ella—, una botes 'cowboy' o uns botins de sola 'track', que ha arrasat pel 'street style' i les diferents desfilades de dissenyadores com Miuccia Prada d'una manera vertiginosa.

 

La 'insider' Penélope Guerrero

Penélope Guerrero, igual que la icona que més l'ha marcat —Beyoncé—, és una dona empoderada que ha creat un imperi del no-res al mateix temps que ha estat capaç de mantenir-se en el més alt durant anys, encara que altres 'influencers' sorgissin en el panorama de les noves tecnologies i les xarxes socials.

 

 

Penélope és una d'aquelles 'insiders' talentoses per si soles que triomfen allà on vagin i on posin el seu esforç, ja sigui en la decoració, el 'make-up', el suport i visibilitat a la comunitat LGTBIQ+, una sèrie de Netflix, o el 'self expression', un dels temes que tracta normalment i que juntament amb la seva imatge va protagonitzar un taller artístic de la col·lecció de moda d'H&M: Studio AW20'.