Lidl triomfa llançant una ganga d'electrodomèstics que estan volant

Aquests electrodomèstics t'ajudaran a l'hora de cuinar

Fotografia d'un Lidl a Berlín, maig de 2017
Lidl ha gangues d'incloure a la teva cuina | Lidl

Lidl ha tornat a sorprendre els seus clients amb nous productes electrodomèstics. L'empresa alemanya s'ha convertit en una de les cadenes 'top' del país gràcies a productes tan populars com la panificadora o el robot de cuina Monsieru Cuisine, tots ells esgotats en hores.

Ara ho ha tornat a fer i ha llençat quatre nous electrodomèstics a un preu de ganga: una picadora elèctrica de carn, un tallador d'embotits, una iogurtera i un deshidratador d'aliments. Es tracta de productes de qualitat i a uns preus baixos.

La iogurtera

Es tracta d'un electrodomèstic molt útil per als dies d'estiu, ja que amb ella es poden fer iogurts casolans de forma senzilla i amb uns resultats al·lucinants. La iogurtera té una potència de 18W, i compta amb 7 pots amb tapa de rosca. L'aparell també compta amb peus antilliscants perquè no es rellisqui quan estiguis preparant el iogurt. És de la marca SILVERCREST i es pot trobar a la pàgina web de Lidl, per 12,99 euros.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida d'Alejandra MM (@amorillas_m) el

La picadora elèctrica

Si ets d'aquelles persones a qui no li fa molta gràcia comprar la carn ja picada aquesta és una opció perfecta per fer-ho tu mateix. L'electrodomèstic compta amb quatre accessoris per triturar tomàquets, carn i galetes. A més, té una potència de 350W i també porta un accessori per fer purés. És d'acer inoxidable, i té un preu de 39,99 euros a la pàgina web de Lidl.

Fotografia de la picadora de Lidl, juliol de 2020
Permet picar fruites i verdures | Lidl

El deshidratador d'aliments

Es tracta d'un electrodomèstic d'allò més útil per conservar els aliments i per aportar a les postres i berenars un toc de sabor. Per exemple, pots crear el teu berenar perfecte amb un iogurt amb fruites deshidratades i cereals. 

L'electrodomèstic també serveix per deshidratar verdures o herbes aromàtiques i té una potència de 350W. A més, l'aparell no afegeix conservants als aliments. El deshidratador compta amb una pantalla digital molt intuïtiva que permet configurar la temperatura i la durada del procés de deshidratació. Té un preu de 29,99 euros i es pot trobar a la pàgina web de Lidl.

El tallador d'embotits

El tallador d'embotits elèctric de Lidl es convertirà en el teu aliat si vols estalviar a l'hora de comprar carns fredes. L'únic requisit és disposar d'una mica d'espai a la cuina per poder col·locar aquest aparell. Aquest electrodomèstic té una potència de 120W i a més permet regular el gruix del tall. El tallador també és molt útil per tallar pa, formatge i verdura i té un preu de 44,99 euros a la pàgina web de Lidl  .

Fotografia de l'cortafiambres de Lidl, juliol de 2020
A més de carn freda, també es pot tallar verdura o pa | Lidl


Comentaris

envia el comentari