Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb dona gran mirant-se en un mirall petit i somrient i cercle vermell amb mans sostenint mascareta facial

Els 4 ingredients secrets per eliminar arrugues als 50: rejoveneixen el rostre

Si tens 50 anys i vols eliminar les arrugues de la cara, amb aquests 4 ingredients et resultarà molt senzill

Gairebé totes les dones detesten les arrugues a la cara. A totes ens agradaria tenir sempre una cara tersa i de porcellana, però per desgràcia o per sort, és senyal que fem anys.

Comencen a les potes de gall, segueixen a l'entrecella, després ve el famós "codi de barres" als llavis, i al final és gairebé tota la cara. No obstant això, si ets una persona a qui li agrada cuidar-se, pots posar fre a les arrugues o eliminar-les als 50 per rejovenir el rostre.

Això sí, és important tenir en compte que no totes les cremes van bé a tothom. Per tant, a partir dels 50 anys hi ha 4 ingredients que són els que hauríem de tenir a la nostra crema facial o la nostra màscara per al rostre.

L'àcid hialurònic

Aquest és sens dubte l'ingredient més famós per eliminar les arrugues. És un ingredient natural que reté la humitat a la pell. Amb els sèrums, cremes o màscares amb aquest ingredient, el que aconseguim és una pell suau, flexible i radiant.

Però, compte, perquè al mercat hi ha tantes cremes que ens prometen que tenen àcid hialurònic, que és molt fàcil caure al parany. Perquè un producte funcioni, aquest ingredient deu tenir una concentració d'almenys 0,5%, i com més tingui, millor.

Pèptids estimulants de col·lagen

Aquest no és tan important com l'ingredient anterior per eliminar les arrugues de la cara, encara que si trobem un producte amb tots dos o que es complementin, serà genial. Per exemple, pots tenir un sèrum amb àcid hialurònic, i un cop o dos a la setmana et poses una màscara facial que porta pèptids.

Aquests són els encarregats d'estimular la producció natural de col·lagen a la pell, fonamental per mantenir la fermesa a llarg termini, per la qual cosa si tens 50 anys, no et poden faltar.

Col·lagen hidrolitzat

Igual que l'anterior, majoritàriament aquest ingredient se sol trobar en màscares facials. És una forma processada de col·lagen que s'absorbeix fàcilment a la cara. Aquest ingredient arriba a les capes més profundes de la pell i això es tradueix que ens permet millorar la fermesa, elasticitat, redueix les arrugues i regenera la pell.

Antioxidants i vitamines

La més famosa sens dubte és la vitamina C, encara que l'E o els extractes de plantes rics en antioxidants també són ideals per a la nostra cara. Aquests són els encarregats de protegir la pell del dany ambiental i que aquesta es vegi més lluminosa, saludable i sense taques.