Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d´una imatge de fons d´un ventre pla amb els comandaments al damunt i una rodona d´una noia bevent d´una tassa

El te que redueix la panxa en poc temps i pots prendre en dejú i de nit

No té teïna i sí molts beneficis, com aconseguir un ventre pla

Les infusions són una de les millors maneres de baixar de pes pel fet que contribueixen a expulsar els líquids. Entre elles, una de les que destaca és el te rooibos, molt fàcil d'aconseguir fins i tot als supermercats.

Una de les curiositats principals d'aquesta infusió és que, malgrat que se la coneix amb el nom de te, no conté teïna a la seva composició. Gràcies a això, podràs prendre-la tant de dia com de nit, ja que no et prendrà el son ni provocarà nerviosisme.

Però com funciona? Et mostrem tot el que has de saber sobre aquest te, així com altres infusions que et poden ajudar a aconseguir el teu objectiu d'aprimar-se en poc temps.

Per què les infusions ajuden a aprimar-se?

Les infusions són begudes calentes que compten amb infinits beneficis. Dos dels més interessants és que són capaços d'accelerar el metabolisme, així com de fer que l'organisme digués millor els greixos. D'aquesta manera, el cos és capaç de consumir una major quantitat de calories d'una manera ràpida i eficaç.

Muntatge amb una tassa plena de te i un cercle amb fulles de Rooibos seques
Les infusions, com el te rooibos, t'ajudaran a aprimar-te | Getty Images, Pixelshot

A més, són moltes les infusions que et poden ajudar a baixar de pes i, sobretot, a desfer-te de la panxa. Entre elles, destaquen el te verd, la cua de cavall, el te roig o el rooibos, un dels imprescindibles.

El gran aliat per perdre panxa

De tots els tes que esmentem, n'hi ha un que destaca especialment: el te rooibos, també conegut com a te de l'arbust vermell. Resulta molt interessant quan vols baixar de pes, ja que contribueix a eliminar aquests quilos que sobren, així com reduir la cintura.

La raó és que està considerat un diürètic natural. Això és gràcies a la seva capacitat per prevenir la retenció de líquids, així com a la de depurar per dins l'organisme.

Una altra de les característiques és que evita el restrenyiment, contribuint a un millor trànsit intestinal. En accelerar el metabolisme i desinflar la zona abdominal, baixaràs de pes si t'hi acostumes.

Muntatge d´una tassa de te sobre una taula
La infusió de te rooibos accelera el metabolisme i redueix la retenció de líquids | Getty Images, BreakingTheWalls

Com hauries de prendre el te rooibos per veure resultats?

Per poder aprofitar totes les característiques del te rooibos a l'hora de perdre panxa i aprimar-te, has de tenir en compte algunes pautes per consumir-lo.

El primer que has de saber és que a la moderació hi ha la clau, igual que passa amb qualsevol altre tipus de beguda o aliment. És a dir, no per prendre més quantitat notaràs abans els resultats.

Perquè el seu efecte sigui el desitjat, el més recomanable és consumir un got de te rooibos cada matí, millor en dejú. En tenir l'estómac buit, n'augmentarà l'efectivitat. A més, facilitarà el trànsit intestinal i acabarà amb la retenció de líquids, un dels grans enemics al control de pes.

La constància també és clau perquè sigui eficaç. Si prens diàriament aquesta infusió, només n'hi haurà prou uns dies per començar a veure els resultats. No trigaràs a sentir-te menys inflada, més lleugera i veuràs que la teva panxa està molt més plana que abans de prendre'l.

Altres infusions que t'ajuden a baixar de pes

Tot i totes les seves fantàstiques característiques, el te rooibos no és l'única infusió interessant de què pots fer ús si desitges aprimar-te.

Dues de les imprescindibles són el te verd i el roig. D'altra banda, el de gingebre i la infusió de llimona i canyella també et poden ajudar a assolir el teu objectiu en menys temps.

Com pots veure, tens moltes alternatives a l'hora de reduir el ventre. Tot i això, has de saber que les infusions, per si mateixes, no tenen la capacitat de reduir el greix corporal. És a dir, no et faran aprimar.

Tot i això, algunes, com el te rooibos, sí que seran un gran complement a una dieta equilibrada i uns bons hàbits d'activitat física a l'hora de perdre panxa.