Foto d'un home i una dona somrients comprant detergent en un supermercat.

Quins són els millors detergents del supermercat per la rentadora, segons l'OCU

L'OCU revela quins són els millors detergents per a rentadora del supermercat

Atenció perquè les teves compres poden millorar notablement. Gràcies a un estudi comparatiu recent, s'ha sabut quin és el millor detergent del supermercat, tenint en compte la seva relació qualitat-preu.

 

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha estat l'encarregada de valorar els productes per oferir als consumidors judicis objectius. Aquesta organització ha valorat més de 50 marques diferents de detergents i, d'entre ells, s'han triat els 10 productes més ben valorats per rentar la roba.

 

Escollir el millor detergent del prestatge

Quan vas al supermercat a fer la teva compra setmanal o quinzenal, és possible que un dels teus passadissos més freqüents sigui el de la neteja. I és que, en aquest passadís dedicat a tot un món de la neteja de la casa, hi pots trobar diferents productes.

 

Productes per netejar els vidres, els mobles, el terra, depenent del material que sigui o, fins i tot, ambientadors per refrescar i perfumar l'ambient. Però, quan es tracta de la cura i el manteniment de la roba, en el passadís exclusiu d'aquests productes trobaràs diverses opcions on hauràs de triar.

Foto d'una taca en una camisa blanca que està sent netejada amb productes específics.
Trobar el detergent perfecte pot ser més complicat del que et penses. | Getty Images
 

Què és el que tens en compte a l'hora de fer la teva elecció per triar el detergent adequat? T'agraden els detergents llevataques o prefereixes l'olor abans de res? Sols triar productes amb baix impacte ambiental?

 

Aquestes són només algunes preguntes que els consumidors solen fer-se a l'hora de triar el producte desitjat. I és que moltes persones prefereixen, sobretot, el poder netejador dels productes. Altres, en canvi, prefereixen que la roba tingui una olor específica.

 

Quan et trobis amb el passadís dels detergents, podràs observar que els preus poden variar molt depenent del que busquis. Només has de saber realment què necessites entre totes les ofertes que trobis i no decebre't amb les expectatives.

 

Els millors detergents del mercat

A qui no li preocupa que la roba perduri després de diverses rentades com el primer dia? Ets dels que compra barat i després se'n penedeix? O al contrari... Prefereixes invertir més en un producte el rendiment del qual serà gairebé perfecte?

És important per a la població aquest tipus d'anàlisi, i així proporcionar uns resultats fiables perquè a l'hora de comprar ho facin amb un criteri, cenyint-se allò que busquen i que volen realment dels productes en qüestió.

 

En aquesta anàlisi, s'han valorat certs aspectes, com ara la presentació del producte, l'impacte que té al medi ambient i la protecció que exerceix del color a l'hora de rentar. Aquests aspectes són els que els consumidors més valoren i que faran que aquest producte estigui ben valorat.

Muntatge del detergent Ecover.
El millor detergent del mercat és el de la marca Ecover. | CatalunyaDiari
 

Els resultats han estat molt notables a les marques com Ecover, Formil, o Tandil, a la cua s'ha quedat Eroski, Mi color i Bosqueverde. Un dels requisits més valuosos és que el producte sigui ecològic, una cosa que col·loca Ecover en primer lloc, ja que aquest és el seu segell de qualitat.

 

Quin resultat deixen a la roba aquests detergents?

Altres aspectes importants que fan que el producte estigui ben valorat és el seu resultat. L'eficiència a l'hora de rentar la roba ha de ser impecable, protegint els colors en el cas de peces amb colors delicats.

Tot i això, són molts els que opten per la relació qualitat-preu, ja que el preu de certs productes també els converteix en competitius.

 

Tant Eroski com Bosqueverde són detergents que ens proporcionen un bon resultat després de les rentades i són força assequibles econòmicament, per no esmentar la varietat de formats que podem trobar a l'hora d'adquirir-lo.

 

Gràcies a aquest tipus de valoracions que sol fer l'OCU, i no només amb detergents, podem saber quins productes necessitem i quins no tenen criteris que realment valorem.

 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp