Un rànquing revela quines famoses són les millor vestides d'Espanya

La presentadora Eva González ocupa el primer lloc, seguida de Sara Carbonero i Paula Echevarría
Eva González i Sara Carbonero
Eva González és la primera en el rànquing, seguida de Carbonero | La Coctelera

Si hi ha una cosa per la qual arrasen les famoses del nostre país, més enllà de les seves professions, carisma o perfils a les xarxes socials, són pels seus estilismes i el seu bon gust per la moda. Però dins d'aquest gran ventall de 'celebritis' espanyoles hi ha algunes que sobresurten més que la resta i que s'han convertit ja en referents quant a moda es refereix. 

 

Tant és així que Showroomprive, el segon club més gran de vendes privades online a Europa especialitzat en moda i complements de firmes exclusives, ha elaborat un rànquing amb les famoses més ben vestides d'Espanya.

 

 

Eva González, la primera del rànquing

Eva González, presentadora de programes com 'La Voz', ha estat l'afortunada en ocupar el primer lloc del rànquing. Segons les respostes de les enquestes que s'han dut a terme per tal de fer aquesta valoració, González destaca per la seva senzillesa en el moment d'escollir els seus 'look', fet que els usuaris del club valoren molt positivament.

 

En segon lloc apareix Sara Carbonero, la dona d'Iker Casillas, que des que va deixar la seva vida en actiu als informatius esportius de Telecinco, s'ha dedicat molt intensament en la promoció de marques i en la seva imatge. Sens dubte, Carbonero destaca per anar sempre a l'última moda, per crear tendència i per lluir com ningú els darrers llançaments de marques com 'Calzedonia'. A més a més, Carbonero és una de les més actives al seu perfil d'Instagram, des d'on informa i manté al dia a tots els seus seguidors.

 

Amaia Salamanca, Paula Echevarría i Blanca Suárez
Tres de les actrius millors vestides d'Espanya | La Coctelera

 

 

 

El tercer lloc per a Echevarría i el cinquè per a la reina Letícia

El tercer lloc és per a l'actriu asturiana Paula Echevarría. Novament, Echevarría fa ús de les xarxes socials per mostrar sempre les darreres tendències i lluir-les, tot s'ha de dir, com molt poques saben fer. Per la seva banda, l'actriu Blanca Suárez es posiciona per darrere d'Echevarría i destaca per uns estilismes molt més moderns i innovadors que captiven al públic espanyol.

 

Ja en cinquè lloc es posiciona ni més ni menys que la reina d'Espanya, Letícia. En termes d'elegància no hi ha qui la guanyi i han estat moltes les ocasions que han impressionat a tothom amb els seus espectaculars vestits. Finalment, en els darrers llocs del rànquing apareixen Cristina Pedroche, Amaia Salamanca, Vicky Martín Berrocal, Ariadne Artiles i Juana Acosta. I a tu, quina t'agrada més?

 

La reina Letícia
Letícia lluint un dels seus elegants estilismes | Cedida

 

 Comentaris

envia el comentari