Imatge d'arxiu de Raquel Bollo

Raquel Bollo llueix la «còpia» d’un vestit de la botiga de Pilar Rubio

La peça d’estil bohemi és una opció ideal per a l’arribada del bon temps

Raquel Bollo s’està convertint en una ‘influencer’ de moda gràcies a la varietat de ‘looks’ que publica a les seves xarxes socials. De fet, és molt habitual que la col·laboradora de ‘Sálvame’ ensenyi les combinacions de roba que escull cada dia al seu compte d’Instagram, les quals tenen molt bona acollida entre els seus seguidors i seguidores.

Una «còpia» del vestit de Pilar Rubio

Una de les darreres publicacions de Bollo ha sigut una fotografia on llueix un vestit idèntic al que Pilar Rubio té disponible a la pàgina web de la seva botiga de roba. En concret, la peça costa uns 145 euros a la plataforma de la dona de Sergio Ramos. Però Raquel no ha adquirit el vestit a la botiga de Pilar, ja que forma part d’un comerç multimarca amb el qual la sevillana col·labora de manera habitual.

El vestit aposta per un estil bohemi i un estampat abstracte amb una cremallera a la part central. Aquesta mena de combinacions, són una de les preferides de Raquel Bollo, ja que es considera una enamorada dels elements bohemis, els quals combina en el seu dia a dia amb detalls ‘hippies’ i ‘country’.

El fracàs del seu negoci

De la mateixa manera que Pilar Rubio,  la col·laboradora de ‘Sálvame’ també va decidir llançar-se al món de la moda obrint la seva pròpia botiga multimarca el 2013 però va haver de tancar el seu negoci fa un any perquè els beneficis econòmics que aconseguia no eren els suficients per poder mantenir-la oberta. Tot i això, Raquel mai ha parlat sobre aquesta situació, potser perquè deu ser un cop dur per a ella que una de les seves majors il·lusions hagi acabat d’aquesta manera. 

En concret, aquest «fracàs» per a la col·laboradora de ‘Sálvame’ era la quarta botiga que obria i va estar activa durant cinc anys. El seu tancament es va fer de manera molt precipitada, alguns testimonis van assegurar que s’hauria buidat el local uns dies abans posant tota la roba en diferents cotxes de manera sobtada. Fins i tot, el propietari de l’establiment es va sorprendre perquè Bollo havia pagat el lloguer fins al mes de setembre i va tancar les portes del negoci uns mesos abans.