Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Juegos de Android para que te harán pasarlo mal.

Els 12 jocs de terror imprescindibles per a Android

Et faran passar una estona entretinguda i terrorífica

Juegos de Android para que te harán pasarlo mal.
Els jocs més terrorífics per als dispositius Android | Youtube

 

T'agrada la sensació de por? Doncs prepara't perquè aquests jocs ompliran de terror la pantalla del teu dispositiu telefònic i les teves estones d'oci. Darrerament, el gènere del terror  ha anat guanyant terreny dins del món de la telefonia mòbil, i un exemple d'això és el recull de jocs de terror que existeixen per als dispositius Android. Tal com explica 'Carácter Urbano', n'hi ha que directament fan una adaptació de jocs que existeixen per a la consola i, en altres casos, hi ha jocs pensats exclusivament per als telèfons mòbils. 

 

Els 12 millors jocs de terror disponibles per als dispositius Android

Són jocs descarregables que t'ho faran passar d'allò més malament.

 

1Five Nights at Freddy's 4

Costa de creure que un simple os de peluix pugui arribar a fer tantíssima por. A l'entrega número 5 de Five Nights at Freddy's, que és la més recent, haurem d'intentar sobreviure fins que siguin les 6 del matí, sense que s'adonin de la nostra presència en Freddy i companyia. Tindrem l'única ajuda d'una llanterna, i caldrà que estiguem molt atents a tots els moviments de les finestres i les portes de l'immoble. També haurem de vigilar la nostra pròpia esquena.

 

2Case: Animatronics

Enmig de la foscor, hi ha uns ulls de color vermell que t'estan mirant al CASE: Animatronics Stories. Després de sentir un so metàl·lic que grinyola, se't planta al davant. Aquest joc té moltes semblances amb Five Nights at Freddy's, tot i que això no el fa menys terrorífic. Serem el detectiu Bishop, que mirarà de desxifrar la realitat espantosa que es troba amagada al darrere d'aquestes bèsties horripilants.

 

3The Walking Dead: Our World

En cas que gaudeixis amb tot allò que té relació amb el món dels zombis, The Walking Dead: Our World és per a tu. En aquest joc de realitat augmentada, els morts vivents faran la seva aparició directament al teu davant. Tens la possibilitat de fer la col·lecció de tots els personatges de la popular sèrie d'AMC, així com de col·leccionar diversos objectes mítics o de millorar les armes que tens. Igualment, pots jugar en multijugador per ajuntar les teves forces a les de diversos jugadors del planeta.

4True Fear: Forsaken Souls I

Aquest joc fa posar els pèls de punta, però igualment fa que no puguis deixar de jugar per aconseguir descobrir tots els misteris que s'hi amaguen. Aquesta primera entrega de True Fear: Forsaken Soulsque ens arriba en forma d'aventura gràfica del tipus de Monkey Island s'integra dins d'una trilogia que consta d'una única línia argumental: jugaràs amb el personatge de Holly Stonehouse, que està buscant la seva germana i mirant d'aconseguir saber la veritable història que s'amaga rere la mort de la seva progenitora.  

 

5Sinister Edge

Viure i sentir el terror en carn pròpia és horripilant, especialment si dus posades les ulleres de realitat virtual. El joc Sinister Edge està pensat específicament per a plataformes de realitat virtual de l'estil d'HTC Vive o Google Cardboard. De manera habitual, aquesta classe de jocs poden resultar una mica feixucs, però a Sinister Edge el control es du a terme d'una forma força guiada per la intuïció.

 

6Pesadillas

El nom defineix a la perfecció aquest joc. El nostre mòbil o els cascos de realitat virtual són la via a través de la qual es materialitzen els pitjors malsons que tenim, i la principal finalitat del joc serà agrupar les pàgines dels llibres de R. L. Stine i mirar-hi de desar els monstres que ens amenacen a la 'case'. Una dosi d'ensurts ben elevada, i un misteri que cal desxifrar amb aquest Goosebumps Night of Scares.

 

7Eyes

Aquesta aventura gràfica també farà que sentis autèntica basarda. Eyes - The Horror Game consta de tots els elements que tenen els llargmetratges clàssics de terror: un hospital esgarrifós, una casa gegant abandonada i una presència d'un fantasma que ens ha fet treure el cor per la boca. A més, sobresurt per un disseny molt acurat dels escenaris i per una sensació interessant d'exploració. 

8Insomnia 5: Ciudad Muerta

A nivell gràfic, Insomnia 5: Ciudad Muerta és un dels jocs de terror més brillants que hi ha a Android. El seu principal escenari és la nostra ment, dins de la qual s'hi troben les pors més terribles que tenim. Fes una exploració acurada de tots els racons i una col·lecció de diferents objectes que et permetin tirar endavant. Només et salvaràs si ets capaç de despertar-te d'aquest malson tan terrible.

 

9Granny

A Granny, as d'escapar de la llar d'una àvia assassina que et té tancat. Ara bé, vigila perquè si fas soroll es despertarà. Tot i que es tracta d'un fil argumental ben 'freak', l'adorem, i hem de confessar que aquesta anciana tan terrible ha fet que ens faci un salt el cor més d'una vegada i que ens ha mantingut enganxats al telèfon durant diverses hores. Si el proves segur que t'agrada.

 

10Evil Nun

Fins ara, us hem presentat jocs que contenen àvies malèfiques i ossos de peluix terrorífics. Però no trobes a faltar alguna cosa més? Això mateix, les monges malvades: hi ha un joc on són les protagonistes, anomenat Evil Nun. Ens caldrà mirar de desxifrar el misteri que s'hi amaga a través de la resolució de trencaclosques i la col·lecció de pistes. Igualment, tenim a l'abast diversos explosius i armes, tot i que el sigil serà la més poderosa de totes.

11The Fear 3 : Creepy Scream House

Normalment, els jocs que existeixen per a Android no destaquen per grans històries, però en aquest cas la situació és diferent i el joc sí que té una història interessant. The Fear 3: Creepy Scream House és un dels clàssics 'survival' en què cal que miris d'evitar la presència d'un ésser sobrenatural, tot i que al darrere s'hi amaga una història que s'anirà revelant mentre es van recol·lectant diverses notes. Ara bé, els seus controls no són gaire sofisticats.

12Slenderman: La Maldición

I, finalment, ens era impossible acabar el recull sense fer esment del joc que en va aconseguir inspirar tants d'altres. Fonamentat en el creepypasta d'Slenderman, es tracta de passar per un bosc en què haurem d'anar recollint totes les notes que trobem, abans que ens faci miques. L'angoixa és tan present al joc com sempre.