Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb un home dormint i un cercle amb diverses fulles de llorer

La raó per la qual cada vegada més gent dorm amb un full de llorer sota el coixí

Aquesta pràctica està cada cop més estesa i la raó està molt relacionada amb la bona fortuna de qui ho fa

El llorer és una de les plantes més conegudes a causa dels seus múltiples usos. L'arbust, que és originari de la Mediterrània, compta amb una llarga tradició a l'esquena tant en l'àmbit gastronòmic com per les seves propietats beneficioses per a la salut.

Aquestes propietats són les que han aconseguit que cada vegada siguin més persones les que recorrin a les fulles de llorer amb l'objectiu de sentir-se millor. En aquest cas, s'ha demostrat que col·locar una sota el coixí pot influir de manera positiva a l'organisme.

Aquesta és la raó per la qual hauries de dormir amb un full de llorer sota el coixí

Ja els nostres avantpassats coneixien les propietats del llorer i la utilitzaven per curar diferents malalties. De fet, encara actualment s'usa com un potent remei natural per lluitar contra els símptomes de diverses patologies.

El llorer és de caràcter versàtil, pot ser una potent arma per als que pateixen de dolor articular o muscular. L'oli essencial d'aquesta planta pot ser un gran aliat per combatre aquest tipus de molèsties.

Muntatge amb una dona dormint i diverses fulles de llorer amuntegades
El llorer s'utilitza com a remei natural per tractar afeccions i malalties des de fa molts anys | Getty Images

Per aconseguir-ho, només cal aplicar a la zona afectada l'oli i fer massatges per deixar que les seves propietats antiinflamatòries actuïn sobre el problema.

D'altra banda, col·locar un full de llorer sota el coixí pot ajudar quan hi ha problemes com la tos, la bronquitis i altres afeccions respiratòries. Això passa per les seves propietats expectorants, capaces d'aclarir les vies respiratòries.

No cal dormir amb el full de llorer tota la nit

Tot i això, per beneficiar-se d'aquests efectes, no cal dormir tota la nit amb el full de llorer sota el coixí. Per aprofitar al màxim les seves propietats, només cal deixar-la en els moments en què no estiguis ficat al llit.

Per això, el truc consisteix a deixar el llorer sota el coixí al llarg del dia i retirar-lo quan vagis a dormir. Així, descansaràs mentre explotes al màxim els beneficis.

Abans de fer-ho, heu de tenir en compte que aquesta planta pot actuar amb altres medicaments. A més a més, el seu ús no està recomanat per a persones embarassades. Per aquest motiu, el millor és preguntar al teu metge si posaràs en pràctica aquest truc.