Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Exterior d'una botiga de Druni de color rosa amb el logotip a la paret

Redueix les arrugues i les potes de gall amb el contorn d'ulls antiedat de Druni

Druni incorpora al seu catàleg el contorn d'ulls antiedat que il·luminarà la teva mirada i potenciarà el teu rostre

Amb el pas dels anys, els signes de l'edat comencen a notar-se a la nostra pell. Sobretot, a la part del contorn dels ulls, ja que en ser tan fina tendeix a patir molt més. Les ulleres, les bosses o les arrugues apareixen inesperadament, i per combatre'ls s'han inventat diferents tipus de productes.

Els més comuns són els contorns dels ulls. Però en establiments, com per exemple Druni, trobarem diversos articles per trobar el tractament perfecte. A més, l'aplicació del producte és ben senzilla, no ens hem d'excedir amb la quantitat, cal aplicar-lo a l'os orbital i s'aconsella aplicar el contorn a sobre de la cella.

Així, un dels productes que més demanda és el 'Total Eye Lift' de 15 ml. Es tracta d'un contorn d'ulls amb efecte tensor que té un preu actualment de 36,95 €. Tot seguit, t'expliquem tots els seus ingredients i les seves característiques.

El contorn d'ulls amb efecte tensor de Druni

El contorn d'ulls és una de les cures bàsiques amb què evitarem les arrugues o les bosses. Però per això cal escollir un producte adequat per a la zona, i cal saber com aplicar-ho correctament. Sí, perquè la manera d'aplicar-lo pot afectar l'hora de notar els resultats.

I un dels productes més eficaços per realitzar un correcte tractament per al contorn dels ulls es troba a Druni. Parlem del 'Total Eye Lift' de la marca Clarins que compta amb més de 185 opinions i gairebé 5 estrelles de valoració.

Contorn d'ulls Druni
Està rebaixat! | España Diario TIPS, Druni

Una dada curiosa és que la pell del contorn dels ulls és fins a cinc vegades més fina que la de la resta del rostre. Per això, haurem de cuidar aquesta zona amb més dedicació i evitar tant sí com no la deshidratació. Quan això passa, les línies d'expressió i les arrugues s'accentuen.

El 'Total Eye Lift' té com a objectiu tensar visiblement, redensificar i obrir la mirada al màxim. Es tracta d'un producte disponible a Druni que està creat per tractar la zona dels ulls, de templa a templa. Aquesta emulsió fina amb textura allisadora facilita l'aplicació i la durada del maquillatge.

Beneficis del 'Total Eye Lift'

Alguns dels beneficis de fer servir un contorn d'ulls adequat és aconseguir un efecte tensor al nostre rostre. A més, aconseguirem redensificar la zona de la mirada, allisar les línies d'expressió, les arrugues i les potes de gall. I fins i tot atenuar les ulleres i les bosses, i il·luminar la mirada.

Pel que fa als ingredients del 'Total Eye Lift' està compost d'aigua, glycerin, propanediol, cetearyl, alcohol, betaine o coco hidragenat, entre d'altres. Aquest producte està disponible a la web i a les botigues de Druni per 36,95 €.

Diversos pots de crema i unes mans amb crema al palmell
Allisa les línies d'expressió | Deeaf, Julia Pomodoro

Així doncs, haurem d'aplicar el Total Eye Lift amb lleugeres pressions al contorn dels ulls i les parpelles, a més de fer servir suaus moviments allisadors a l'entrecella i les temples. Has de tenir en compte que no s'ha d'excedir la quantitat del contorn d'ulls. N'hi haurà prou amb l'equivalent a un gra d'arròs.

Recorda aplicar-lo a l'os orbital, just on notes l'os. I, tot seguit, continua fins a la zona on solen aparèixer les potes de gall, al lateral de l'ull. D'altra banda, alguns experts recomanen aplicar el producte a sobre de la cella amb un moviment circular delicat.

Quan cal aplicar el contorn dels ulls?

Encara que hi hagi tota mena de consells, nosaltres recomanem aplicar després de la neteja i amb els ulls desmaquillats. Fes servir el producte per delimitar la zona, de manera que els productes que facis servir a continuació no penetrin en aquesta pell. I fins i tot utilitza'l després d'aplicar-te la crema hidratant o el sèrum.

Així mateix, recorda utilitzar el contorn d'ulls tant al matí com a la nit. I recorda que hauràs de ser constant per notar bons resultats, ja que parlem d'una zona fràgil, que necessita molta dedicació.