Letizia vuelve a apostar por la moda española

La reina Letícia llueix un vestit de les rebaixes de Zara

La reina ha estrenat aquesta peça que costa menys de vint euros en un acte a la Zarzuela

La reina Letícia ha rebut a la Zarzuela l’organització del Congrés Internacional de l’Associació Internacional d'Estudis de Comunicació Social. En l’acte celebrat durant aquesta setmana, la reina ha lluït un vestit que ha cridat molt l’atenció, ja que es tracta d’una peça  que es pot adquirir a les rebaixes de Zara per només 19,99 euros.

Zara
El vestit es pot comprar a Zara per només 19,99 euros | Zara

El vestit de la reina és d’estil ‘tweed’, de llana teixida molt fina, amb butxaques i un escot d’estil recte que marca molt bé la cintura, ja que uneix de forma triangular les espatlles i el maluc, estilitzant la figura. Destaca el fet que Letícia, a més, va marcar encara més la seva cintura tot lluint un cinturó, completant el seu ‘look’ amb les seves imprescindibles sabates de Carolina Herrera, les quals darrerament es posa sovint. La reina tampoc ha deixat enrere l’anell de Karen Hallan, tot i que aquest cop l’ha acompanyat amb unes arracades discretes, amb forma de cèrcol.

Reina Letizia
La reina Letícia va completar el seu 'look' amb les seves imprescindibles sabates de Carolina Herrera | Cedida

Crítiques perquè el vestit no és per a l'estiu

Cald estacar, però, que el vestit que ha lluït Letícia, disponible a les rebaixes de Zara, ha estat causant de més crítiques contra la reina. Aquest cop també ha estat criticada per la roba, ja que algunes persones creuen que,  com que està fet de llana, aquesta peça de roba és més adequada per la temporada de tardor-hivern i no pas per l’estiu tan calorós en el que ens trobem ara. Tanmateix, sí que ha agradat l’escot, juntament amb els baixos desfilats i les mànigues que realcen encara més la zona de la clavícula i el coll.

També et pot interessar...