Rescaten un gat atrapat en una perfumeria de Mercadona

El petit felí ha estat rebatejat com a 'Deliplus'

Operaris trenquen el terra per rescatar el gat atrapat en un Mercadona de València
Rescaten un gat atrapat en una perfumeria de Mercadona | Cedida

Els clients habituals d'un Mercadona de la ciutat de València han viscut una de les situacions més inesperades que esperarien viure al seu supermercat de confiança. La història, com no podia ser d'una altra manera, s'ha fet viral a les xarxes, i per sort, va tenir un final feliç.

Segons s'ha pogut saber, un petit gatet que estava sota el terra de la secció de perfumeria i bellesa del Mercadona del carrer Cardenal Benlloch, a València, va haver de ser rescatat després de dies atrapat allà.

Pel que sembla, el petit gat viu en un habitatge proper a la zona, i hauria caigut a través de les canonades fins a una zona del clavegueram just a sota de l'esmentada secció. Després de passar dies atrapat, i amb la màxima prudència possible, es va haver de foradar el terra del supermercat per intentar treure el felí del lloc on estava. 

Rescat amb final feliç

Finalment, gràcies a la feina en equip dels treballadors de l'establiment, els clients i voluntaris d'una associació de gats de la zona, així com els Bombers, van poder treure el petit gat, a qui van batejar com 'Deliplus', en honor a la marca pròpia de Mercadona per als seus productes d'higiene i cosmètica. 

El gat, per sort, estava en bones condicions, i qui sap s'hi ha vist obligat a gastar una de les seves set vides per sobreviure a l'experiència. 

El gat Deliplus després de ser rescatat sota el terra d'un Mercadona de València
El gatet ha estat rebatejat com a 'Deliplus' | Cedida


Comentaris

envia el comentari