El desconegut producte saludable de Lidl que comença a arrasar als seus supermercats

La seva base és d'un superaliment que fins i tot feien servir els vikings segles enrere

Exterior d'un supermercat de Lidl
El desconegut producte saludable de Lidl que comença a arrasar als seus supermercats | Lidl

Lidl compta amb un nou producte que encara no és gaire conegut per a la majoria de la població però que es pot trobar als seus prestatges des de fa molt de temps. Es tracta d'un producte ideal per a esportistes o persones que estiguin en un moment en què han de cuidar al màxim la seva alimentació.

Es tracta de 'Skyrella', una classe de mozzarella que és baixa en greixos i molt rica en proteïnes, ideal per a mantenir la línia i la nostra figura sense preocupar-nos del que estem menjant. A més, aquest producte té cultius microbians del skyr, un producte lacti típic d'Islàndia, amb base de iogurt, que té molt poc contingut gras i ric en calci i les vitamines habituals de la llet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Lidl España (@lidlespana) el

Skyr, el superaliment dels vikings

Segons ha informat la 'BBC' anglesa, l'skyr és considerat un 'superaliment' que fins i tot els vikings feien servir segles enrere. És un aliment molt saludable pel fet que té una gran quantitat de proteïnes, però compta amb poc sucre i gens de greix. És l'aliment ideal per a aquelles persones esportistes i que cuiden molt bé la seva dieta.

I això és el que aconsegueix la Skyrella de Lidl, encara que amb algunes diferències. El producte de Lidl està compost amb llet de vaca, sèrum concentrat, sal, quall microbià, ferments làctics i acidificant (àcid cítric). A més, compta amb 2,6 grams de greixos, 1,5 grams d'hidrats de carboni i 22,5 grams de proteïna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Avelã (@cremedeavelas) el

Com molts altres productes de Lidl similars, aquest 'Skyrella' està elaborat per la marca 'Milbona', que ofereix tota mena de productes lactis, des de iogurts fins a beguda vegetal, així com 'L-Casei' per a beure, entre molts altres productes. Per part seva, Lidl també té Skyr de sabors i per a beure, i s'elabora a partir de llet descremada. 

Aquest producte arrasa també a les xarxes socials, sobretot en els comptes d'Instagram d'esportistes i nutricionistes, gràcies al fet que és un producte molt saludable. Els ‘Instagramers’ no dubten a recomanar-ho als seus seguidors i seguidores, i és que, a diferència del Skyr, la Skyrella de Lidl és molt fàcil d'integrar en plats com a amanides o torrades.


Comentaris

envia el comentari