Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Exterior d'una botiga de Leroy Merlin

La solució barata de Leroy Merlin per renovar el terra del bany sense fer obres

Aporta un canvi d'imatge a aquesta estança de la casa

Si vols donar una nova imatge a casa teva, no cal tornar-se boig i ficar-se en grans obres. Hi ha petits detalls que, sobretot, surten molt econòmics, que són suficients perquè es noti el canvi. Només cal fer una passejada per qualsevol botiga de decoració per aconseguir idees.

De tota manera, aquí et deixarem una idea que hem trobat a Leroy Merlin i que segur que et pot encaixar. És habitual que al terra no li donem la importància que mereix. Sí que ens encarreguem del seu manteniment i neteja, però intentem allargar la seva vida el màxim possible per evitar canviar-lo.

Però tot canvia i les modes també. Per això fa temps que es pot veure en botigues de decoració com Leroy Merlin vinils per a terra que fan que casa teva canviï per complet. Sense pols, sense obres… Tot el que pot resultar molest no té importància si decideixes fer aquest tipus de canvi.

Hi ha diferents opcions, però concretament ens ha cridat l'atenció el model Artens Bahia. Aquest pot semblar arriscat si estem acostumats als terres llisos i sense decoració. Però si ho penses bé, és un toc original que et pot fer descobrir una necessitat decorativa que no sabies que necessitaves a casa teva.

Exterior d'una botiga de Leroy Merlin
Troba a Leroy Merlin les millors opcions per decorar la teva llar al millor preu | Europa Press

Una nova imatge sense fer obra

Un nou canvi sempre és bo, ja no només a la vida, sinó en tot allò que ens envolta. És bo atrevir-se a anar variant diferents aspectes de la nostra vida. No cal dir que els canvis en llocs on passem tant de temps com la llar també ens poden portar aires frescos a la nostra vida.

Posar un terra vinílic són tot avantatges. D'una banda, perquè no cal que facis obra per poder instal·lar-lo, ja que només amb una mica de paciència ho tindrem llest. A més, és molt fàcil de netejar i, si optem per un estampat, com és aquest cas, no es notarà tant la brutícia.

I una cosa molt important a tenir en compte quan ens posem a fer un canvi és el preu. És normal que ens costi gastar diners o que ens pensem que no és imprescindible, però aquest terra vinílic de Leroy Merlin només costa 25,99 euros el metre quadrat, tota una oportunitat que és difícil deixar passar.

A tot això, li hem de sumar la rapidesa en què podrem fer el canvi. Amb una mica d'habilitat, tindrem el nostre terra nou abans del que pensem. Potser al principi ens costarà una mica, però ràpidament s'agafa el truc i és bufar i fer ampolles gràcies al seu clic vertical.

 

Un terra amb estil i elegant

L'estampat d'aquest terra fabricat en PVC rígid no et deixarà indiferent. L'objectiu que té Leroy Merlin és que la teva llar tingui un toc original. Per això, l'estampat està format per formes geomètriques de diferents colors sobre un fons beix, que a més compten amb un petit relleu.

Però, encara que sembli que ens hem centrat en els beneficis estètics, aquests no es queden aquí. I és que també t'ajudaran a controlar el so gràcies al seu alt nivell d'aïllament acústic. Igualment, si tens una instal·lació de terra radiant, aquest terra serà perfectament compatible sempre que no se superin els 28 °C.

Fent un ús normal del terra, tampoc no hauries de patir perquè es pugui deteriorar. Segurament, el canviaràs abans per fer un altre canvi d'imatge que perquè s'hagi deteriorat. És resistent al frec que fem en caminar, a l'aigua i, si tenim animals a casa, a les ratllades.