Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Exterior d'una botiga de Leroy Merlin

Leroy Merlin supera Zara Home: cortines de luxe per menys de 20 € i en 7 colors

Són perfectes per donar a casa teva un toc personal

Hi ha elements a casa nostra als quals prestem l'atenció necessària, però que poden tenir un paper important. Sobretot, com a element decoratiu, poden canviar completament la imatge d'una estança. Per això, cal tenir-los més en compte.

Un d'aquests elements són les cortines. Al mercat en trobem una àmplia varietat que es diferencien tant en disseny com en la funcionalitat que puguin tenir. I és que no podem oblidar que aquest element de decoració no deixa de tenir també un ús i una funció.

Depenent de les cortines que escollim, podrem regular l'entrada de llum a casa nostra. A més, controlarem la calor que fa els dies de més sol. Fins i tot, n'hi ha que també ens poden ajudar a combatre els sorolls molestos que intervenen en la nostra tranquil·litat.

Per poder facilitar-nos l'elecció de les cortines de casa nostra, Leroy Merlin té un ampli catàleg tant online com físic. Les que t'explicarem gaudeixen de qualitat i bon preu, sent les millors opcions que ara mateix pots trobar. A sobre, tens diferents colors per poder escollir el que més s'adapti a casa teva.

Exterior d'una botiga de Leroy Merlin
Si estàs buscant les cortines perfectes per a la teva llar, pot ser que les trobis a Leroy Merlin | Europa Press

Més opcions a part del blanc clàssic

El problema més gran que trobem a l'hora d'escollir unes cortines és saber si quedaran bé a l'habitació on les vulguem col·locar. Per això, un ventall de colors per escollir és la millor opció que hi podem trobar. En aquest sentit, aquestes cortines de llaç ofereixen diferents opcions.

A més, entre els diferents colors disponibles, n'hi ha un de blanc perfecte per a la majoria dels espais. Aquest color, a més de combinar amb tot, aporta una sensació de més amplitud. I és que no només és el color, sinó l'efecte que crea al lloc en què les col·loquem.

Pels que vulguin arriscar més i sortir del clàssic blanc, les opcions són moltes. Pots optar per unes tonalitats més neutres com poden ser els colors gris i beix, però també tens la possibilitat de ser més original i optar per tons com el groc, el verd, el rosa o el blau.

De tota manera, el que més sorprèn els clients d'aquestes cortines és el preu. Tanta varietat i alta qualitat per menys de 20 euros. A més, depenent del model que escollim és possible que ens puguem beneficiar dels descomptes que tenen alguns d'ells.

Fàcils de rentar i de col·locar

Avui dia, busquem que les botigues ens ho posin fàcil a l'hora d'haver de col·locar el que comprem. Sí que és veritat que ofereixen l'opció de contractar un servei d'instal·lació, però en aquest cas és senzill fer-ho nosaltres mateixos, sobretot amb aquestes cortines.

El fet que siguin cortines amb llaços a la part superior ajuda que es puguin col·locar fàcilment en una barra. De tota manera, també hi ha una segona opció per als que prefereixin tenir una cinta arrufadora amb traveta oculta.

Estan fabricades amb policotó i tenen unes dimensions de 140 x 280 centímetres. Això fa que, simplement agafant la part baixa o fer unes pinces la mida es pugui adaptar a qualsevol finestra. D'aquesta manera, no ens haurem de preocupar de si seran vàlides o no.

Un altre aspecte pel qual no t'hauràs de preocupar és per la seva neteja. El material amb què estan fabricades és resistent i, a  més, en cas que les estenguis per assecar de la manera correcta no necessitaran ni un planxat per lluir perfectes.