Mercadona

La solució de Mercadona als mosquits: deixaran de picar i molestar

Mercadona té els productes ideals per acabar amb els molestos mosquits

Amb l'arribada de la calor, han tornat amb magnificència uns companys poc desitjables. Parlem dels mosquits que, a més de molestos, solen acabar provocant antiestètiques picades. Afortunadament, des de Mercadona ens proposen algunes solucions que funcionen molt bé per mantenir a ratlla aquestes bestioles.

La cadena valenciana de supermercats compta amb una gran varietat de productes, amb els quals podràs oblidar per sempre els mosquits. I és que gaudir del bon temps a l'exterior o amb la finestra oberta és una de les màximes a l'estiu. No deixis que els mosquits t'arruïnin les vacances.

Solucions ideals de Mercadona contra els mosquits

Tant si necessites espantar aquests insectes de casa teva com si els vols allunyar de la teva pell, aquests productes seran perfectes per a tu. Només has de triar entre algun d'ells, o combinar-los, per acomiadar-te, finalment, dels mosquits.

1. Insecticida elèctric antimosquits

La teva llar tornarà a ser una llar segura quan col·loquis aquest insecticida elèctric. A més d'efectiu, amb prou feines es nota que està engegat, però marcarà una gran diferència  a la teva lluita contra aquests insectes. Té una durada de 360 hores i els seus recanvis es presenten tant en forma de pastilles com de líquid.

insecticida
Aquest insecticida elèctric mantindrà els mosquits lluny. | Mercadona

2. Polseres de citronel·la

Si necessites tenir sempre a prop un objecte que mantingui els mosquits a ratlla, les polseres de citronel·la de Mercadona seran la millor solució. A més, un dels seus avantatges és que es presenten en dues mides, S i L. És a dir, tots els membres de la casa els podran fer servir.

Una s'identifica perquè és verda i l'altra groga. Tot i això, al final, el que destaca és que compleixen la mateixa funció, ja que estan elaborades amb el mateix material. A més, la durada és de dues setmanes i el preu d'1,60 euros la unitat.

Citronella
Les polseres allunyaran els mosquits dins i fora de casa. | Mercadona

3. Esprai insecticida, per dins i fora de casa

Tenir un insecticida a casa sempre és una bona idea. Aquest de Mercadona es presenta de manera nova amb l'objectiu d'allunyar tant els mosquits com qualsevol altre tipus d'insecte. Aquest any, la seva fórmula ha estat millorada.

Amb el nom d'Insecticida Barrera, un dels seus grans avantatges és que actua tant a l'interior com a l'exterior de casa teva. És a dir, podràs fer-lo servir també en espais com el jardí o el balcó. El preu, en aquest cas, és aproximadament d'uns 2 euros.

Insecticida
L'esprai és ideal per eliminar els insectes. | Mercadona

 

4. Repel·lent d'insectes

Si el teu temor més gran és que els mosquits t'acabin picant, una altra de les millors solucions que podràs trobar a Mercadona és aquest repel·lent especial. Amb una fórmula pensada per durar fins a sis hores, serà difícil que se t'acabi la protecció.

repel·lent
El repel·lent de mosquits és ideal per tenir-lo sempre amb tu. | Getty Images

En el cas que surtis, o hagis de fer una excursió on abundin aquests insectes, podràs anar preparat tan sols ruixant una mica d'aquest producte sobre la teva pell. A més, té un preu econòmic de 2,75 euros i una llarga durada.

5. Pegats de citronel·la, acaba amb els mosquits

D'altra banda, un altre dels productes que també pots col·locar sobre la teva pell són aquests pegats elaborats amb citronel·la. Còmodes i estètics, es venen sota la marca blanca de Mercadona, Bosque Verde.

El pack de 24 unitats surt per 2,85 euros. A més, el seu funcionament és efectiu i discret, ja que tan sols els hauràs d'enganxar a la teva roba perquè, per si mateixos, s'encarreguin de mantenir allunyats aquests empipadors insectes.

Mosquits
Amb els pegats de citronel·la els mosquits es mantindran lluny. | Getty Images

Com veus, hi ha diversos productes antimosquits que pots trobar a Mercadona . Gràcies a ells, ara no hauràs de canviar els teus plans d'estiu, ja que hi ha solucions per a cada lloc i moment que necessitis.