Imatge exterior Bonpreu Sant Boi

La sorpresa d'un client de Bonpreu amb un dels seus productes: «És normal?»

Un client de Bonpreu esclata a les xarxes socials després de comprovar el pes d'un dels seus productes

Bonpreu i Esclat torna a sorprendre, però aquesta vegada no ha estat una cosa positiva. Un client del supermercat ha volgut comprovar si el pes d'un producte que ha comprat corresponia amb el de l'etiqueta.

D'aquesta manera, s'ha adonat que alguna cosa no quadrava.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

Una gran varietat de productes frescos i congelats

Els supermercats de Bonpreu tenen a la seva cartera de productes una àmplia gamma de productes del mar. Ja sigui fresc o congelat, Bonpreu ofereix una varietat de peix i marisc per a tots els gustos.

Alguns dels seus productes van en un paquet i d'altres es venen de manera individual i amb un preu variable pel pes.

Els 49 grams desapareguts del lluç

L'usuari @ensabio85 va comprar un tros de lluç de 200 grams envasat al buit per 3,99 €, aproximadament uns 19,99 € el quilo.

En arribar a casa, el client va treure el producte de l'envàs i el va pesar en una bàscula, només per descobrir que el pes de l'etiqueta no corresponia amb el real.

«És normal que compri un lluç "de 200 g" i m'arribi això? 151 g ... Hi ha explicació?, publica adjuntant les proves.

L'usuari va descobrir que la peça de lluç que havia comprat al supermercat Bonpreu era de 151 grams en comptes de 200 grams, que era allò indicat al paquet. Uns 49 grams de diferència que van indignar el client.

La decisió en un servei de la xarcuteria

Un altre client de Bonpreu i Esclat també va publicar una queixa, aquest cop respecte a la xarcuteria en un dels seus establiments.

L'usuari @vicente56, client habitual del supermercat, va demanar 100 grams de bull de la llengua i li van donar el final amb el cordill, que era «molt petit i escarrancit».

El client va manifestar que hi havia una altra botifarra per començar, però la dependenta va dir que «ha de ser aquest tros, no puc començar l'altre».

Davant d'aquesta situació, el client va decidir no comprar i va recalcar a través de les xarxes socials que haurien de canviar aquesta pràctica per «fer front a la insatisfacció i possible pèrdua d'un client».