Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carrefour

La sorpresa que s'ha endut una clienta de Carrefour després de comprar uns ous

Després de la sorpresa, ha compartit a les seves xarxes una queixa explicant què ha passat

Per molt segur que estiguis, ningú està exempt de patir certs contratemps en efectuar les compres. Almenys així ho demostra l'últim dard que ha llançat una usuària de Twitter al compte oficial de Carrefour.

Pel que sembla, la clienta s'ha endut una sorprenent revelació en veure què passava amb el producte que havia adquirit a la cadena francesa. Lluny de ser com esperava, s'ha trobat que part d'aquest article producte estava buit.

Una usuària de Twitter rep un producte buit de Carrefour

Imagina comprar un producte i que, quan vulguis usar-lo, et trobis que no hi ha res a dins. Doncs una cosa molt semblant li ha passat a la usuària @pelandrusk i, per això, ha decidit compartir-ho al seu perfil de Twitter.

Adjuntant dues imatges per demostrar-ho, la clienta ha compartit com, en obrir un dels ous que venia al pack que havia comprat, aquest estava totalment buit al seu interior. Com ella mateixa assenyalava: «en obrir l'últim ou del cartó em trobo que està buit i completament net».

Així mateix, ha etiquetat el compte oficial de Carrefour per reclamar-los que no entenia com era possible que això passés en un dels seus productes. A més, qüestionava quin tipus de proves han de passar aquests perquè se'ls hagi escapat un ou buit.

Com es pot deduir per la foto, l'ou protagonista de la discòrdia pertany al pack d'ous grans L de la marca El Mercado de Carrefour. A cadascun n'hi ha 6 unitats d'ous de gallines criades a terra. Tot i això, la usuària s'ha hagut de conformar amb només 5 d'ells.

La cadena no ha trigat a respondre la queixa

Com calia esperar, la cadena de supermercats ha respost el tuit amb intenció de solucionar la situació. Per això, ha demanat informació rellevant del producte a la usuària, com poden ser el número del lot i la data de caducitat.

La usuària, que no ha pogut identificar el número del lot, sí que ha pogut confirmar que es tracta d'un pack que caduca el 15/02. Encara que aquesta data ja ha passat, cal destacar que el tuit original va ser publicat el dia 12, és a dir, 3 dies abans que arribés la data de consum preferent.

Tanmateix, la queixa sembla no haver estat resolta, ja que la usuària no ha tornat a contestar a l'últim tuit de la cadena francesa. No obstant això, és una clara demostració que, si un dia et trobes amb un producte en aquest estat, sempre pots compartir-lo a les xarxes i esperar que el supermercat t'ofereixi una solució. Això sí, hauràs d'estar atent per poder compartir dades sobre la compra.

No és l'única «crítica» que ha rebut la cadena últimament

Per si no n'hi hagués prou, resulta que aquesta no és l'única queixa que ha rebut Carrefour per Twitter. Amb data del 25 de febrer, l'usuari @Adroqui78 compartia la sorpresa que ell s'havia endut amb el producte Quallada d'ovella. Mentre que en el cas anterior la usuària s'havia trobat amb menys producte, aquest resulta que tenia «alguna cosa» de més.

Així ho ha demostrat amb dues fotos adjuntes, en què es pot percebre com una de les seves quallades sembla que venia amb fragments del mateix recipient al seu interior.

Per això, etiquetava el compte de Carrefour per demanar-los atenció sobre el maneig dels seus productes. Així mateix, assenyalava que no es tracta d'un producte precisament econòmic i que havia hagut de tirar per evitar menjar trossos del recipient.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!