Sqrups!, el nou supermercat 'low cost' que aviat arribarà a tot l'Estat

La cadena ofereix uns productes extremadament barats per la seva situació comercial d'excepció

Mujer en un supermercado
El supermercat Sqrups! estendrà a Espanya, segons té previst l'empresa, l'any que ve | Catalunya Diari

La cadena de supermercats 'low cost' Sqrups! portarà un nou concepte a Espanya. Es tracta d'una proposta que funciona des de ja fa 40 anys als Estats Units i que s'ha estès a alguns paisos europeus: el supermercat renova els seus productes cada mes i mig i ofereix articles amb situacions comercials d'excepció, és a dir amb dades de consum preferent o que han patit un canvi de packaging. Per aquest motiu, els preus són molt baixos, d'uns 80 cèntims

No obstant això, és una aposta delicada i arriscada, ja que la cadena no disposa de publicitat enlloc i, per tant, els clients han d'entrar als seus establiments per poder saber quin preu hi ha per producte i quins productes hi ha cada mes. 

Els hàbits de consum podrien ser un obstacle 

Ara per ara, la cadena 'low cost' té una seixantena de botigues en tot l'estat, la majoria, però, a Madrid. «A Espanya no existia fina ara una empresa d'aquestes característiques i volem copar aquest merca en els pròxims tres anys», assenyala el fundador de Sqrups!, Iñaki Espinosa. L'obstacle que tenen és l'esmentat anteriorment: no tots els clients acostumen a realitzar la compra d'un dia per l'altre sino que ho fan amb quantitats ingents un cop a la setmana o, fins i tot, mensualment. Amb tot, la companyia ha facturat enguany 12 milions d'euros, un indicatiu de triomf en el paradigma del consum. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari