Cartell lluminós d'una botiga Stradivarius

Stradivarius té els 3 abrics que marcaran tendència aquesta temporada

Còmodes, calents i per a tots els gustos: Podràs triar-ne només un?

Stradivarius té tres abrics que t'agradaran tant com a nosaltres. Amb l'arribada de la tardor, les temperatures van a la baixa i cal treure la pols a la nostra roba d'abrigar: samarretes de màniga llarga, bruses, jerseis, càrdigans... Però, què passa amb els abrics d'hivern?

Moltes de nosaltres necessitem un nou abric per afrontar aquest hivern i evitar els refredats. Però, si us heu cansat de les típiques jaquetes negres i voleu fer-vos amb alguns models una mica més cridaners i originals, Stradivarius té tot el que necessites. Per facilitar-vos la recerca, hem decidit fer un 'top 3' amb les jaquetes que més ens han cridat l'atenció. Vols saber quins han estat els abrics que més ens han agradat?

El model més elegant

Si ets de les que opten pels 'outfits' més formals, hem trobat una jaqueta que et pot agradar. És bonica i calenta, però també té 'rollàs' i enamora a qualsevol que la vegi. Es tracta d'una jaqueta de coll i doblec amb màniga llarga i un tancament frontal de doble botonadura.

Fotografia de la peça de Stradivarius, octubre de 2020
Aquest model és ideal per acudir a les cites més formals | Stradivarius

Aquest model tan elegant d'Stradivarius té un preu de 49,99 euros i està disponible en color verd, blau i gris. Les seves talles van des de la XS fins a la L i, si et fas amb ell, es convertirà en el teu abric preferit, sens dubte.

L'abric més calent

Si necessites un abric més calent, aquest és la teva solució. És de màniga llarga i compta amb un coll alt que t'abrigarà com mai. Té dues butxaques davanteres i un tancament amb claudàtors.

Fotografia de la peça de Stradivarius, octubre de 2020
El model ideal per a les més fredoliques | Stradivarius

Aquest model quedarà ideal amb tots els teus 'outfits' bàsics i, especialment, amb vestits i faldilles. Està disponible en tres colors: negre, blau i gris Aquest abric tan calent té un preu de 39,99 euros a Stradivarius i està disponible des de la talla XS fins a la L.

Tendència i comoditat

Si el que t'agrada és anar a la moda però sense perdre l'estil 'vintage' ni la comoditat, Stradivarius també té una opció per a tu. Es tracta d'un abric de coll alt i de màniga llarga, que té un tancament de cremallera frontal.

Fotografia de la peça de Stradivarius
Aquesta jaqueta és ideal pels dies més frescos de l'any | Stradivarius

Aquest model compta amb borreguet al coll, que dona un estil rústic i 'vintage' a la peça. Està disponible en dos models: en un predominen els tons marrons i, en l'altre, el color blanc i negre. L'abric és ideal per donar una mica de vida als teus 'outfits' més insípids i bàsics. Té un preu de 49,99 euros a Stradivarius i està disponible des de la talla XS fins a la XL. I a tu, quin d'aquests tres models t'agrada més?