Secció de fruites i verdures d´una botiga Family Cash

El supermercat més barat d'Espanya, imparable: el gran secret de Family Cash

L'empresa valenciana ha revelat el truc per tenir un creixement constant

Si haguéssim preguntat fa un temps quines cadenes són més barates a Espanya, probablement gairebé ningú  hauria esmentat Family Cash, ja que no era un dels més coneguts. Ara la cosa ha canviat. Aquest supermercat és cada cop més famós entre els espanyols.

I és que les dades no enganyen. La cadena d'hipermercats valenciana ha sumat més de 100.000 clients nous cada mes des de començaments d'any. Tot i que va ser fundada l'any 2013, aquest últim any ha augmentat en clients molt notablement.

La seva política de preus és un dels seus principals motius de creixement

El creixement constant que ha presenciat Family Cash durant aquest 2023 no és casualitat. Cal destacar que la comparació de clients en augment no té en compte els nous establiments. S'ha comparat el nombre de clients que es va tenir l'any passat als 39 establiments de gener a juliol, amb els d'aquest any al mateix període.

Encara que l'empresa tingui com a filosofia el que anomenen les '3 P' (proximitat, producte i preu), una d'elles és especialment la que ha fet que la cadena tingui aquest 'boom'. Ens referim als preus.

Zona de peixateria d´una botiga Family Cash
Els preus de Family Cash són un dels principals motius del seu auge | Family Cash

Cal destacar que, en un context d'una inflació clara a Espanya des de l'any passat, Family Cash s'ha mantingut com un dels tres supermercats més barats d'Espanya.

Aquesta dada l'ha publicat ni més ni menys que l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU). És per això que la marca espanyola ja suma un total de 103.975 nous clients al mes.

Aquest any Family Cash compleix el seu desè aniversari

El que va començar el 2013 amb un establiment amb caràcter de basar a Xàtiva (València), és ara, 10 anys després, una gran marca que compta amb 40 botigues per tota Espanya. No només s'hi poden trobar productes de basar, sinó també alimentaris, de parament, tèxtil, papereria o electrònica.

La roba que venen és de la seva pròpia marca

La gran expansió d'aquesta empresa familiar no és un regal caigut del cel. Tot té feina, sacrifici i mèrit. Per exemple, els productes tèxtils que venen als seus establiments no són altres marques, sinó que és de la seva pròpia, anomenada Mo.

Aquesta compta amb roba tant per a dona com per a home o nens. Encara que no es pugui trobar a totes les botigues, té una característica que lliga molt bé amb la política de l'empresa: els preus imbatibles.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

Una altra cadena valenciana també està en plena expansió

La veritat és que Family Cash no és l'única empresa valenciana que està creixent. La cadena de supermercats Consum també està presenciant un èxit notable. I és que aquest 2023 han inaugurat 10 nous establiments.

Amb aquests, tenen un total de 874 botigues repartides per tot Espanya, concretament per Catalunya, la Comunitat Valenciana, Múrcia, Castella-La Manxa, Andalusia i Aragó.

A més, Consum va obtenir el 2022, per desè any consecutiu, un segell de Top Employers , representant que és una de les Millors Empreses d'Espanya per treballar.