Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d´un passadís d´un supermercat amb la imatge d´una ampolla d´oli d´oliva i diversos símbols d´interrogació

El supermercat que encara ven oli d'oliva verge extra per menys de 7 € el litre

Pren nota del súper que ven més barat l'oli d'oliva verge extra

El preu de l'oli d'oliva ha pujat d'una manera alarmant últimament. Malauradament, els consumidors al nostre país ja noten que, en general, és molt complicat trobar en aquests moments un litre d'oli per menys de vuit euros.

Fins i tot el preu, depenent del supermercat on facis la compra, pot haver superat aquesta xifra dels vuit euros, i podria estar propera fins i tot als nou euros l'ampolla.

La situació és insostenible i molts dels consumidors prefereixen no comprar oli d'oliva. I és que han pres aquesta decisió perquè els ingressos que obtenen no els arriben per gastar-se aquests diners en oli i menys en el verge extra.

Les últimes hores, des d'una de les setrilleres més importants del nostre país, Deoleo, han enviat una alerta seriosa. Un missatge que sens dubte no fa més que alarmar els consumidors de l'oli d'oliva al nostre país.

Coneix el supermercat on pots comprar oli d'oliva verge extra més barat

I és que la situació podria empitjorar, segons han comentat a la presentació de resultats del primer semestre del 2023. «Tenim per davant la segona meitat de l'any, en què hem de seguir realitzant pujades de preu als nostres clients», ha assegurat sense tallar-se un pèl.

Muntatge d´una paella amb oli i una noia dubtant
El preu de l'oli d'oliva s'ha fet prohibitiu els últims mesos | Pixelshot, Viktor Gladkov

Mentrestant, molts consumidors d'oli d'oliva busquen aquells supermercats on el preu d'oli d'oliva verge extra tingui un preu més assequible. Sobretot, per no deixar-se tot el sou en aquest preat or líquid que fa un temps que està pels núvols.

És una tasca força complicada, però no impossible, ja que hem trobat un supermercat, Alcampo, on comprar or líquid és una mica més barat.

En aquest supermercat hi ha a la venda dos tipus d'oli d'oliva verge extra que de manera miraculosa no arriben a aquest llindar de set euros el litre.

A Alcampo, el litre d'aquests dos olis verge extra no arriba als 7 euros

Estem parlant de dues marques, potser no gaire conegudes a nivell general pels consumidors. Aquestes venen una garrafa de dos litres per 13,05€ i una ampolla d'oli d'oliva verge extra de litre per 6,99€.

Muntatge amb l´exterior d´una botiga d´Alcampo de fons i la garrafa d´oli d´oliva Laguna Villar
Aquest oli d'oliva verge extra surt a 6,53 euros el litre | Alcampo, catalunyadiari.com

En el primer dels casos, puntualitzarem que es tracta de l'empresa setrillera Laguna Villar i parlem d'un oli d'oliva verge extraecològic. Amb tot, la garrafa de dos litres surt a poc més de 13 euros.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

Per tant, el litre d'oli d'oliva verge extra estaria en 6,53 euros, un preu força sorprenent pel que estem acostumats a veure avui dia. I és que molts consumidors ja s'han adonat d'on han de fer la compra pròximament si volen fer servir oli a casa.

Dintel, un litre d'oli d'oliva verge extra per 6,99 euros

La segona opció de què parlem és la companyia de Dintel, que ven un oli d'oliva verge extra per 6,99 € l'ampolla de litre.

Muntatge amb l´exterior d´una botiga d´Alcampo de fons i l´ampolla d´oli d´oliva Laguna Villar
Aprofita aquesta oferta d'Alcampo ara que l'oli d'oliva està tan car | Alcampo, catalunyadiari.com

Un preu una mica més car que l'anterior, però que no arriba al llindar temut dels vuit euros en cap cas. Sens dubte, són dos oasis al desert en el marc d'aquesta pujada tan elevada dels preus de l'oli d'oliva.

I és que aquesta està provocant el caos entre els consumidors que sempre han utilitzat oli d'oliva i en aquest cas verge extra per cuinar a casa.

Hi ha alguns analistes i consultors que solen fer comptes als mercats de futur que parlen de fins a deu euros per litre o encara més a partir de l'inici del 2024.